GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυροβόλησε, διαμέλισε και έβρασε τον σύντροφο της επειδή της έκλεψε χρήματα

Πυροβόλησε, διαμέλισε και στη συνέχεια έβραζε για ώρες τον σύντροφο της μία 38χρονη γυναίκα επειδή είχε εξοργιστεί μαζί του λόγω του...


Πυροβόλησε, διαμέλισε και στη συνέχεια έβραζε για ώρες τον σύντροφο της μία 38χρονη γυναίκα επειδή είχε εξοργιστεί μαζί του λόγω του ότι της έκλεψε χρήματα.
Μόλις η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι ο σύντροφος της ανακάλυψε την μυστική κρυψώνα όπου κρατούσε τα χρήματα της και της πήρε 9.000 δολάρια δεν μπόρεσε να ελέγξει την οργή της. Αρχικά διαπληκτίστηκε μαζί του αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί.
Η Ροσάνα Αντρέα Βάλντες πήρε στη συνέχεια ένα πιστόλι και πυροβόλησε θανάσιμα τον 44χρονο Κλάουντιο Άντρες Μουνιόζ.
Έπειτα, ήθελε να κρύψε την σορό του άτυχου άνδρα και αποφάσισε να την διαμελίσει με ένα κουζινομάχαιρο ενώ έβραζε τα κομμάτια για ώρες.
Η 38χρονη από την Χιλή, αφού διαπίστωσε πως δεν μπορούσε να απαλλαγεί από τα μέλη του σώματος με αυτό τον τρόπο, αποφάσισε να τα τοποθετήσει σε πλαστικές σακούλες και στη συνέχεια τα έκρυψε μέσα στο αυτοκίνητο της.
Το αποτρόπαιο έγκλημα που έγινε στην πόλη Μολίνα αποκαλύφθηκε μετά από την παράδοση στις Αρχές της 38χρονης δολοφόνου, σύμφωνα με το Associated Press.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση