GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευχάριστα νέα για Νάπολι και εθνική Ιταλίας

Το τελευταίο που ένοιαζε την Νάπολι, όταν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με την Πόρτο, ήταν το γεγονός ότι ηττήθηκε. Και αυτό διότι συνέβη κάτι...

Το τελευταίο που ένοιαζε την Νάπολι, όταν ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση με την Πόρτο, ήταν το γεγονός ότι ηττήθηκε. Και αυτό διότι συνέβη κάτι πολύ πιο σοβαρό που αφορούσε τον Κριστιάν Μάτζιο.
Ο ιταλός δεξιός μπακ/χαφ τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με τους «δράκους» και ενώ στην αρχή δεν υπήρχε τόση μεγάλη ανησυχία, τελικά ο τραυματισμός του τον οδήγησε στο χειρουργείο με το αποτέλεσμα των εξετάσεων να δείχνει ρήξη πνεύμονα!
Μετά την επιτυχημένη επέμβαση, λοιπόν, στην οποία υποβλήθηκε, ο Μάτζιο επέστρεψε στις προπονήσεις της Νάπολι την Τετάρτη, αλλά ακόμα είναι άγνωστο το πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα των «παρτενοπέοι», αλλά και της εθνικής Ιταλίας, της οποίας αποτελεί βασικό μέλος.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση