GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Όποια ωραία φάση βγαίνει, τη γουστάρω και εγώ»

Ιδιαίτερα εκδηλωτικός ήταν σε συγκεκριμένες φάσεις του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και μετά τη νίκ...

Ιδιαίτερα εκδηλωτικός ήταν σε συγκεκριμένες φάσεις του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ ο Φραγκίσκος Αλβέρτης και μετά τη νίκη της ομάδας του στη Θεσσαλονίκη εξήγησε το γιατί. Επιπλέον ο κόουτς του «τριφυλλιού» μίλησε για το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την Euroleague αλλά και για τον υπάρχει προτίμηση στα προημιτελικά της διοργάνωσης ανάμεσα σε Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ.

«Αντιμετωπίσαμε το ματς με σοβαρότητα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες και το θετικό είναι πως μπορέσαμε και ήμασταν, όπως θέλαμε. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη και εμείς ετοιμαζόμαστε πρώτα για το ματς με τον Ολυμπιακό και την συνέχεια για την Ευρώπη», ανέφερε ο «Φράγκι» και πρόσθεσε για το χαλάρωμα των παικτών του στο τέλος της τέταρτης περιόδου:
«Προτιμώ να κρατήσω τα καλά και τα άσχημα να τα συζητήσω με τους παίκτες μου».

Ο προπονητής των «πράσινων» ήταν ιδιαιτέρως εκδηλωτικός σε κάποιες καλές φάσεις που έβγαλαν οι παίκτες και σχολίασε επ’ αυτού: «Ευχαριστιέμαι και εγώ, δεν μπορώ να παίξω πλέον και η ευχαρίστησή μου βγαίνει από αυτό που βλέπω. Όποια ωραία φάση βγαίνει, τη γουστάρω και εγώ».

Όσο για το επικείμενο ματς με τον Ολυμπιακό για την Euroleague; «Ξέρουμε πόσο δύσκολα είναι τα ματς στο ΣΕΦ. Πρέπει να τηρήσουμε αυτά που θα σχεδιάσουμε. Το θέμα είναι να τηρήσουμε το πλάνο και εμείς πάμε, όπως πάντα για την νίκη».

Ο Αλβέρτης απάντησε και για τον αν υπάρχει προτίμηση για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στους «8» της Euroleague (Ρεάλ ή ΤΣΣΚΑ): «Δεν είναι καμιά από τις δύο ομάδες εύκολη. Πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει το ματς της Πέμπτης και μετά θα δούμε. Δεν υπάρχει περιθώριο για κάποια επιλογή. Γιατί μερικές φορές κάνοντας μια επιλογή, τα πράγματα πολλές φορές βγαίνουν χειρότερα».

Από την πλευρά του ο Γκαμπονέζος σέντερ του «τριφυλλιού» και κορυφαίος στην αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο του Βορρά», Στεφάν Λάσμε είπε: «Ήταν πολύ καλό παιχνίδι. Κατορθώσαμε να κάνουμε αυτό που έπρεπε στις δύο τελευταίες περιόδους και να πάρουμε την νίκη, κάτι που είναι καλό για εμάς. Η δική μου απόδοση εξαρτάται από την ομάδα. Με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου για να παίξω καλύτερα. Δεν μπορείς να είσαι ποτέ ικανοποιημένος από το επίπεδο της ομάδας. Πρέπει να έχουμε χαμηλά το κεφάλι. Δεν νομίζω πως είμαστε ακόμη έτοιμοι για τα play offs αλλά νομίζω πως βαδίζουμε στον σωστό δρόμο».

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση