GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Τι ανταποδίδει ο Βενιζέλος στον Σαμαρά...

Με στενά πολιτικούς όρους προσπαθούν πολλοί να ερμηνεύσουν τη στήριξη που δίνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον Αντώνη Σαμαρά για την υπόθεση ...

Με στενά πολιτικούς όρους προσπαθούν πολλοί να ερμηνεύσουν τη στήριξη που δίνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος στον Αντώνη Σαμαρά για την υπόθεση Μπαλτάκου....

3 σχόλια

  1. ΚΟΨΤΕ ΡΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ...

    «Να μη γίνουν ρυθμιστές οι χρυσαυγίτες». Έτσι ξεκίνησε η μέρα με τις εφημερίδες «ΕΘΝΟΣ» και «ΒΗΜΑ». Στη συνέχεια πήραν την καραμέλα ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος και ο Παπαδημούλης – ο οποίος απορώ γιατί χώνεται από τη στιγμή που ο Βενιζέλος δήλωσε: «Εγώ και ο Σαμαράς εγγυόμαστε τη σταθερότητα της χώρας».

    Πρώτον, στους χρυσαυγίτες έδωσε την άδεια να γίνουν ρυθμιστές ο Άρειος Πάγος που δεν είδε, δεν άκουσε, δεν ήξερε το βομβιστικό παρελθόν του Νίκου Μιχαλολιάκου κι έτσι τους έδωσε το δικαίωμα να συμμετέχουν στις εκλογές.

    Δεύτερον, τους χρυσαυγίτες τους μετέτρεψε σε ρυθμιστές η ασυλία που τους παρείχε για όλα τα εγκλήματά τους η συγκυβέρνηση, μέχρι τη στιγμή που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.

    Τρίτον, τους χρυσαυγίτες τους μετέτρεψαν σε ρυθμιστές οι πολιτικές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που εξόργισαν τους πολίτες, οι οποίοι με τη σειρά τους εντελώς βλακωδώς ανακάλυψαν στο «πρόσωπο» της Χρυσής Αυγής τον μασκοφόρο εκδικητή που θα έμπαινε στη Βουλή και «θα πλάκωνε στα κλωτσομπουνίδια τους αλήτες πολιτικούς».

    Πέμπτον, τους χρυσαυγίτες τους μετέτρεψαν σε ρυθμιστές η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που έσπειραν, καλλιέργησαν και καρπώθηκαν τη σοδειά της θεωρίας των δύο άκρων.

    Έκτον, τους χρυσαυγίτες τους μετέτρεψε σε ρυθμιστές ο Αντώνης Σαμαράς δίνοντας βασικότατους ρόλους εντός της κυβέρνησης σε «μεταμελημένους» νεοναζί, σε ακροδεξιά παράσιτα με νεοφιλελεύθερη ρητορική και περήφανους υβριστές της Αριστεράς.

    Έβδομον, τους χρυσαυγίτες τους μετέτρεψε σε ρυθμιστές το ΠΑΣΟΚ που συνεχίζει να στηρίζει τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ, ενώ ταυτόχρονα ομολογεί πως γνωρίζει ότι ο Σαμαράς εκτός από τον Μπαλτάκο έχει γύρω του και αρκετούς άλλους… Μπαλτάκους. Και αυτό δεν το λέω εγώ. Το λέει το μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ, Χρήστος Πρωτόπαπας ο οποίος … κάλεσε σήμερα τη Νέα Δημοκρατία να μην επιλέξει τον Φαήλο Κρανιδιώτη για το ευρωψηφοδέλτιό της καθώς έχει κατά καιρούς εκφράσει ακροδεξιές απόψεις.

    Το λέει και η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, η οποία προσφάτως αναβαθμίστηκε σε εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ στα τηλεοπτικά πάνελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όγδοον, τους χρυσαυγίτες τους μετέτρεψε σε ρυθμιστές το MEGA (ιδιοκτησία των εκδοτών των εφημερίδων ΕΘΝΟΣ και ΒΗΜΑ) ο ΣΚΑΪ και ο ΑΝΤ1, που τους σύστησαν στο τηλεοπτικό κοινό, τους «φυσιολογικοποίησαν»ως πολιτικό σχηματισμό και έκρυβαν τα καθημερινά τους εγκλήματα εναντίον Ελλήνων και μεταναστών.

    Επίσης, τον ίδιο ρόλο έπαιξαν και διάφορες εφημερίδες που μετέτρεψαν τους χρυσαυγίτες σε καλούς προσκόπους οι οποίοι περνούσαν τις γιαγιάδες από το ένα πεζοδρόμιο στο άλλο.

    Κατόπιν τούτων και πολλών άλλων, καλό και χρήσιμο είναι να κοπεί η πλάκα της ανησυχίας κάπου εδώ.

    Επιχειρηματίες, πολιτικοί και ΜΜΕ που στηρίζουν με νύχια και με δόντια τον ακροδεξιό συρφετό του Σαμαρά δεν γίνονται πιστευτοί όταν δηλώνουν την ανησυχία τους για το ρυθμιστικό ρόλο της Χρυσής Αυγής.

    Έναν ρόλο που όλοι γνωρίζουμε ότι αυτοί οι ίδιοι της τον παραχώρησαν... μαζέψετε τον Αδωνι πριν μας οδηγήσει σε ΕΜΦΥΛΙΟΟΟΟΟ ..ΤΟ ΕΙΝΑΙ το ξέρουν όλοι πια και τα μικρά παιδιά....αν όμως έχετε αποφασίσει εμφύλιο θα σας κυνηγήσουμε σε όλο τον πλανήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2 ΣΩΣΤΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση