GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην κορυφή της Ευρώπης η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού!

Η γυναικεία ομάδα πόλο τού Ολυμπιακού «έγραψε ιστορία» στην Φλωρεντία, κατακτώντας τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία της, ...


Η γυναικεία ομάδα πόλο τού Ολυμπιακού «έγραψε ιστορία» στην Φλωρεντία, κατακτώντας τον πρώτο Ευρωπαϊκό τίτλο στην ιστορία της, επικρατώντας με 10-9 της διοργανώτριας Φιρέντσε, στον μεγάλο τελικό του LEN Trophy.
Στον δεύτερο τελικό της ιστορίας της, λοιπόν, οι «γοργόνες» τού Ολυμπιακού, μετά το 2008 και πάλι για την ίδια διοργάνωση, επέστρεψαν στην Ιταλία, και αυτή τη φορά φεύγουν με την κούπα!

Μεγαλειώδης εμφάνιση από τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη, που πανάξια ανέβηκαν στην κορυφή της Ευρώπης και την κατάκτηση του LEN Trophy!

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 3-4, 1-2, 4-3.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου, Ελ. Πλευρίτου, Σώρα, Μανωλιουδάκη 4, Αβραμίδου, Καλογεράκου, Μαργ. Πλευρίτου 2, Νιαρχάκου, Μπούικα 2, Βασιλακοπούλου, Νοξ 2, Σταματοπούλου.

Φιρέντσε (Αντρέα Σελαρόλι): Λάβι, Μότα 2, Φερίνι, Κολαιότσο, Σετόντσε, Λάπι, Μπαρτολίνι 4, Μάσι, Ρεπέτο 1, Ολίμπι, Τζιάκι 1, Κρέγκ 1.

epoli.gr

1 σχόλιο

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ! ΘΑ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ! 7 ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΚΟΥΠΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ 3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ( ΜΠΑΣΚΕΤ, ΒΟΛΕΪ, ΠΟΛΟ ) !

    http://www.olympiacos.org/page/33655/seating-plan

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση