GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αθανασίου: "Παραιτούμαι και από βουλευτής αν βρείτε έστω και ένα τηλεφώνημα σε ανακριτή"

Πρόθυμος να αρθεί το τηλεφωνικό του απόρρητο και να παραιτηθεί ακόμα και από βουλευτής αν βρεθεί έστω και ένα τηλεφώνημα του με...



Πρόθυμος να αρθεί το τηλεφωνικό του απόρρητο και να παραιτηθεί ακόμα και από βουλευτής αν βρεθεί έστω και ένα τηλεφώνημα του με ανακριτή δήλωσε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ. Αθανασίου.
“Είπα και ξαναλέω ότι η Δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη, δεν έγινε καμία παρέμβαση και μπορεί όποιος θέλει και δίνω το δικαίωμα σε όποιον θέλει να ανοιχθούν τα τηλέφωνα και αν βρεθεί έστω και ένα τηλέφωνο με τους ανακριτές, τότε εγώ θα παραιτηθώ όχι από υπουργός, αλλά και από βουλευτής. Για το κύρος της Δικαιοσύνης. Αν βρεθεί έστω και ένα τηλεφώνημά μου – τηλεφώνημα, όχι περιεχόμενο – με τους ανακριτές. Σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο. Από πριν (τις διώξεις) και μετά, μέχρι σήμερα που μιλάμε. Είναι φοβερό αυτό που γίνεται, όταν η χώρα πάει να ανασάνει…” είπε ο Χ. Αθανασίου σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM.

Επίσης επανέλαβε ότι το μόνο που έκανε ήταν ευρισκόμενος ο ίδιος στις Βρυξέλλες και ο πρωθυπουργός στην Ουάσιγκτον ήταν να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την προϊσταμένη του Πρωτοδικείου, την κυρία Τσάμη, “για να ενημερωθώ πώς έχει το θέμα, εξαιτίας του ότι ξέσπασε ο θόρυβος και δεν ξέραμε ποια ώρα θα αποφάσιζε ανακριτής και εισαγγελέας για την τύχη των κατηγορουμένων.”

“Πήρα τηλέφωνο για να ενημερωθώ και να ενημερώσω τον πρωθυπουργό” πρόσθεσε ο υπουργός κάνοντας παράλληλα λόγο για παραπληροφόρηση αναφορικά με τα όσα λέγονται πως επικοινώνησε και με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτ. Κουτζαμάνη.

Αναφορικά με τον τέως γενικό γραμματέα της κυβέρνησης είπε: “Δεν μπορώ να ξέρω τι είδους δεσμεύσεις ή σχέσεις είχε με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και τι έλεγε μαζί τους. Δεν με αφορά το θέμα” ενώ πρόσθεσε πως : “δεν ανησυχώ αν θα υπάρξει βίντεο με συνομιλίες”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση