GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι ο νέος σύμβουλος του κ. Χρυσοχοΐδη...

Themis Tzimas .  Διάβασα πριν λίγη ώρα σε ανάρτηση φίλων εδώ ότι ένας υπουργός, ο Χρυσοχοΐδης, προσέλαβε έναν νέο δικηγόρο στο γραφείο τ...

Themis Tzimas

Διάβασα πριν λίγη ώρα σε ανάρτηση φίλων εδώ ότι ένας υπουργός, ο Χρυσοχοΐδης, προσέλαβε έναν νέο δικηγόρο στο γραφείο του, τον Παναγιώτη Σκουρή..είπα να βοηθήσω στην ενημέρωση... Ο νέος αυτός δικηγόρος δεν είναι τυχαίος, εξάλλου ποτέ η κυβέρνηση και το κράτος των μεγαλοεργολάβων δεν προσλαμβάνουν σε θέσεις κλειδιά τυχαίους ανθρώπους.
Ο νέος αυτός δικηγόρος είναι ο γιος του Βασίλη Σκουρή, πρόεδρου του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου και παρολίγον πρωθυπουργός της χώρας-τον πρότεινε ο Βενιζέλος-αλλά οι τράπεζες τελικά επέλεξαν τον Λουκά Παπαδήμο. Γενικά όλη η οικογένεια Σκουρή είναι γερμανοσπουδαγμένη, πατέρας-γιος-κόρη.
Ο νέος αυτός δικηγόρος είναι ένας από τους πολλούς δικηγόρους-συμβούλους του Μπόμπολα, που κατά καιρούς προσφεύγουν στα δικαστήρια για να κερδίζουν υποθέσεις εναντίον του κράτους του αφεντικού τους. Παιχνίδι στημένο από το Α ως το Ω.
Όταν χάνει το κράτος ο Μπόμπολας παίρνει λεφτά της αποζημίωσης και συνεχίζει τα...
έργα που του είχε αναθέσει το κράτος του. Όταν χάνει ο Μπόμπολας το κράτος του του αναθέσει νέο έργο. Έτσι φαίνεται στα μάτια των αθώων πολιτών ότι λειτουργεί η Αστική Δικαιοσύνη.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση