GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο, ο Θάνος Πλεύρης

Mετά τις δηλώσεις περί δημοψηφίσματος για την επιλογή του χώρου στον οποίο θα κτιστεί το τζαμί της Αθήνας και περί ημίτρελων που κλείνουν...

Mετά τις δηλώσεις περί δημοψηφίσματος για την επιλογή του χώρου στον οποίο θα κτιστεί το τζαμί της Αθήνας και περί ημίτρελων που κλείνουν κάθε τόσο τους δρόμους με διαδηλώσεις, ο Αρης Σπηλιωτόπουλος ανακοίνωσε την ένταξη του προερχόμενου από το ΛΑΟΣ πολιτευτή και συνεργάτη του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, Θάνου Πλεύρη στο συνδυασμό του.
Ο κ. Σπηλιωτόπουλος, γνωστοποίησε την συμμετοχή του Θάνου Πλεύρη στο ψηφοδέλτιο, κάνοντας την ακόλουθη δήλωση:
«Από την πρώτη στιγμή κάναμε σαφές ότι ο συνδυασμός «ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ» απευθύνεται σε όλες τις Αθηναίες, σε όλους τους Αθηναίους, πάνω και πέρα από ιδεολογικές και πολιτικές αναφορές του παρελθόντος.
Για μας σημασία έχει η Αθήνα και η επίλυση των προβλημάτων που έχει κληρονομήσει.
Σε αυτό το προσκλητήριο μάχης, θέση έχουν όσοι έχουν διάθεση προσφοράς και μάλιστα προσφοράς με συγκεκριμένες και χειροπιαστές λύσεις.
Είναι χαρά μας λοιπόν ότι σε αυτό το προσκλητήριο ανταποκρίθηκε ο πρώην συνάδελφος μου, πρώην βουλευτής, πρώην ευρωβουλευτής, ο κ. Πλεύρης.
Είμαι βέβαιος ότι μαζί μπορούμε να δώσουμε τη μάχη για μια Αθήνα καλύτερη, μια Αθήνα που μπορεί να γίνει ευρωπαϊκή πόλη, προορισμός για τους πολλούς και επιλογή ζωής».
Ο  Θάνος Πλεύρης δήλωσε:
«Με την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο στηρίζω την επιλογή της παράταξης και του Προέδρου για το Δήμο της Αθήνας.
Μαζί με τον Αρη Σπηλιωτόπουλο μπορούμε να κερδίσουμε τις ευκαιρίες, που όλες οι προηγούμενες δημοτικές αρχές έχασαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση