GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τελικά ο καλύτερος φίλος του άντρα είναι η γάτα;

Λένε ότι ο καλύτερος φίλος των γυναικών είναι τα διαμάντια. Εμείς θα προσθέσουμε ακόμη τα παπούτσια, τις τσάντες, τα ρούχα, τα ...



Λένε ότι ο καλύτερος φίλος των γυναικών είναι τα διαμάντια. Εμείς θα προσθέσουμε ακόμη τα παπούτσια, τις τσάντες, τα ρούχα, τα καλλυντικά κ.ο.κ.
Τι γίνεται όμως με τους άντρες;

Ποιος είναι ο καλύτερος φίλος των αντρών;
Σύμφωνα με μια έρευνα που έγινε σε 1.685 ιδιοκτήτες κατοικίδιων στη Μ. Βρετανία, ο καλύτερος φίλος ενός άντρα είναι… μια γάτα, ενώ οι γυναίκες (εκτός από τα παραπάνω αντικείμενα, σε… τετράποδα φαίνεται ότι προτιμούν τους σκύλους).

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το 34% των αντρών έχουν ως κατοικίδιο γάτα, ενώ οι γυναίκες δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στους σκύλους με το ποσοστό τους να ανέρχεται στο 36%.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, κατά μέσο όρο το 25% των ιδιοκτητών κατοικίδιων επιτρέπουν στους τετράποδους φίλους τους να κοιμούνται στο κρεβάτι τους τη νύχτα, με τις γάτες να είναι πιο ευπρόσδεκτες στα κλινοσκεπάσματα σε σχέση με τους σκύλους.

Οι ιδιοκτήτες γατών επιτρέπουν στα χαδιάρικα κατοικίδιά τους να κοιμούνται μαζί τους σε ποσοστό 28%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό για τους ιδιοκτήτες σκύλων ανέρχεται σε 22%.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση