GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ενημερώστε αμέσως για το το κρούσμα του κοροναϊού!"

Προς τον Υπουργό Υγείας & Κ.Α. την Γ.Γ. Δημόσιας Υγείας Υπ. Υγείας το ΚΕΕΛΠΝΟ ΘΕΜΑ: Άμεση ενημέρωση για το κρούσμα ΜΕRS Ο Ιατρικός Σύ...

Προς τον Υπουργό Υγείας & Κ.Α.
την Γ.Γ. Δημόσιας Υγείας Υπ. Υγείας
το ΚΕΕΛΠΝΟ
ΘΕΜΑ: Άμεση ενημέρωση για το κρούσμα ΜΕRSΟ Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά στα πλαίσια του θεσμικού του ρόλου της προστασίας της Δημόσιας Υγείας, απαιτεί και ζητά την συνεργασία και ενημέρωση για θέματα που άπτονται της περιοχής ευθύνης του από το Υπουργείο και τις Υπηρεσίες Υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Σχετικά με το κρούσμα του ιού MERS ή κοροναϊού που παρουσιάστηκε σε κάτοικο της περιοχής ευθύνης μας, ουδεμία ενημέρωση-συνεργασία (τηλέφωνο, e-mail κλπ.) είχαμε μέχρι την ώρα έκδοσης της παρούσας ανακοίνωσης, από τον Φορέα διαχείρισης του περιστατικού, παρά μόνο τις τηλεοπτικές αναφορές του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Σε απόπειρα προσωπικής τηλεφωνικής επαφής της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά με κάποια κινητά τηλέφωνα, δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία, ούτε ανευρέθη τυχόν μήνυμα σε αναζήτηση τόσο στο προσωπικό της e-mail, όσο και στου Συλλόγου.
Θεωρούμε ότι αυτό δεν πρέπει να επαναληφθεί στο μέλλον από τους καθ΄ ύλην αρμοδίους, ζητάμε δε πλήρη ενημέρωση για το ως άνω περιστατικό, ώστε να υπάρξει άμεση ενημέρωση του Ιατρικού Κόσμου.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΡΒΑΡΑ ΑΝΕΜΟΔΟΥΡΑ ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΡΩΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση