GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν υπάρχει αμφιβολία για τον Μπαϊράμι»

Τη φετινή σεζόν ο Εμίρ Μπαϊράμι είναι ίσως ο μοναδικός που δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα στον Γιάννη Αναστασίο...

Τη φετινή σεζόν ο Εμίρ Μπαϊράμι είναι ίσως ο μοναδικός που δεν έχει καταφέρει να προσφέρει τα αναμενόμενα στον Γιάννη Αναστασίου και να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Δημοσίευμα εφημερίδας υποστήριζε πως στο τέλος της σεζόν ο Σουηδός χαφ θα αποχωρήσει από το «τριφύλλι», όμως ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει κανονικά τον διεθνή άσο και εκτιμά πως την επόμενη σεζόν θα καταφέρει να δείξει την πραγματική του αξία.

Η επίσημη θέση της «πράσινης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο Μπαϊράμι έχει τέσσερα χρόνια συμβόλαιο και όχι απλά δεν έχει τεθεί κανένα θέμα διακοπής της συνεργασίας μαζί του, αλλά αντιθέτως σε πρόσφατη κουβέντα που έγινε με τον παίκτη του τονίστηκε ότι τον περιμένουμε μαζί μας τη νέα χρονιά και δεν υπάρχει η παραμικρή αρνητική σκέψη και αμφιβολία γι’ αυτόν. Οι συνθήκες, έτσι όπως διαμορφώθηκαν φέτος για τον Εμίρ, δεν βοήθησαν να αξιολογηθεί και ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να του δώσει όλο το χρόνο και το χώρο που χρειάζεται για να γυρίσει κοντά μας δυνατός και να δώσει αυτά που πιστεύουμε ότι μπορεί. Ως εκ τούτου οτιδήποτε άλλο λέγεται ή γράφεται για τον παίκτη δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα και τις προθέσεις μας.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση