GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εύβοια: Πωλούν ακόμη παράνομες κροτίδες!

Το δραματικό ατύχημα της Σαντορίνης δεν έγινε μάθημα σε μερικούς κερδοσκόπους εμπόρους που εξακολουθούν να διαθέτουν προς πώληση στα...


Το δραματικό ατύχημα της Σαντορίνης δεν έγινε μάθημα σε μερικούς κερδοσκόπους εμπόρους που εξακολουθούν να διαθέτουν προς πώληση στα μαγαζιά τους όσες ποσότητες απαγορευμένων βεγγαλικών και κροτίδων έμειναν αδιάθετες.
Αυτό αποδείχθηκε από την έρευνα σε ένα κατάστημα στα Λουτρά Αιδηψού. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που αιφνιδίασαν τον 42χρονο ιδιοκτήτη και έκαναν «φύλλο και φτερό» το κατάστημα, στο οποίο ανακάλυψαν συνολικά 280 πυροτεχνικά παιδικά αθύρματα, τα οποία διέθετε προς πώληση.
Ο 42χρονος έμπορος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για εμπορία ειδών πυροτεχνίας, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ τα παράνομα βεγγαλικά κατασχέθηκαν.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση