GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Ξεκινούν δρομολόγια από Θεσσαλονίκη προς Σκόπια, Βελιγράδι, Σόφια

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στις 10 Μαΐου, ξεκινά δρομολόγια από τη Θεσσαλονίκη προς τα Σκόπια, το Βελιγράδι και τη Σόφια. Η εταιρεία θα εκτελεί καθ...


Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στις 10 Μαΐου, ξεκινά δρομολόγια από τη Θεσσαλονίκη προς τα Σκόπια, το Βελιγράδι και τη Σόφια. Η εταιρεία θα εκτελεί καθημερινά ένα δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Σόφια και ένα δρομολόγιο προς Σκόπια και Βελιγράδι και αντίστροφα.
Τα δρομολόγια
Το πρώτο δρομολόγιο θα γίνεται με την αμαξοστοιχία «Hellas Express», η οποία ξεκινά περίπου στις 16:00 τη Θεσσαλονίκη και θα φθάνει στα Σκόπια στις 19.50 το βράδυ (τοπική ώρα). Επόμενος σταθμός θα είναι το Νις, όπου θα φθάνει στη 01.09 (τοπική ώρα) και τελευταίος σταθμός το Βελιγράδι που θα φθάνει στις 05.33 (τοπική ώρα). Από το Βελιγράδι, το τρένο θα φεύγει στις 18.45 (τοπική ώρα), θα φθάνει στη Νις στις 23.25 (τοπική ώρα), στα Σκόπια στις 04.44 (τοπική ώρα) και θα καταλήγει στη Θεσσαλονίκη στις 11.16.
Οι τιμές των εισιτηρίων
Για το διάστημα από 10 Μαΐου έως 10 Ιουνίου οι επιβάτες θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια με έκπτωση 30%. Μόνο για αυτό το διάστημα, οι τιμές των εισιτηρίων για τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Σκόπια διαμορφώνονται στα 12,20 ευρώ, ενώ τα μετ” επιστροφής στα 17,10 ευρώ. Από τη Θεσσαλονίκη στο Βελιγράδι το εισιτήριο θα κοστίζει 33,80 ευρώ, ενώ μετ” επιστροφής θα φθάνει τα 47,30 ευρώ. Μετά τις 10 Ιουνίου, η τιμή των εισιτηρίων μετ” επιστροφής για τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Σκόπια διαμορφώνεται στα 19,50 ευρώ και για τη διαδρομή Θεσσαλονίκη – Βελιγράδι στα 54,10 ευρώ.
Στους επιβάτες που θα αποφασίσουν να ταξιδέψουν σιδηροδρομικά με προορισμό το Βελιγράδι και αντίστροφα, παρέχονται επίσης -εφόσον το επιθυμούν- υπηρεσίες κατάκλισης. Επίσης, στη διάρκεια της θερινής περιόδου, στη σύνθεση του τρένου θα υπάρχει και βαγόνι μεταφοράς των οχημάτων των επιβατών του τρένου.
Στις 10 Μαΐου ξεκινά, σε καθημερινή βάση, η αμαξοστοιχία που θα εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Σόφια. Το τρένο θα φεύγει στις 06.55 από τη Θεσσαλονίκη και θα φθάνει στη Σόφια στις 14:00. Από τη βουλγαρική πρωτεύουσα η αναχώρηση θα γίνεται στις 15.20 και η άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 22.20.
Η τιμή του εισιτηρίου απλής διαδρομής διαμορφώνεται στο ποσό των 16,8 ευρώ, ενώ μετ” επιστροφής στα 33,60 ευρώ. Σε δώδεκα επιβάτες που θα αγοράζουν το εισιτήριό τους 15 ημέρες πριν από την ημερομηνία του ταξιδιού τους, το εισιτήριο Θεσσαλονίκη – Σόφια – Θεσσαλονίκη προσφέρεται στην ειδική τιμή των 25 ευρώ.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Αφού ¨"πήγαν" στην Χαλκίδα, τώρα δοκιμάζουν τις εκτός Ελλάδας διαδρομές. Κούνια που σας κούναγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση