GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άρχισε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα με το Αιγάλεω

Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Χωρίς Καραγκιολίδη και Τσεβά άρχισε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της Κυριακής με το Αιγάλεω...



Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Χωρίς Καραγκιολίδη και Τσεβά άρχισε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της Κυριακής με το Αιγάλεω στο ΟΑΚΑ. Ετοιμάζει rotation ο Δέλλας. Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια.
Δίχως διαφοροποιήσεις στο απουσιολόγιο του Τραϊανού Δέλλα άρχισε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της Κυριακής με το Αιγάλεω στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτό παραμένουν τα ονόματα του Φώτη Καραγκιολίδη και του Βασίλη Τσεβά, με τον μεν γκολκίπερ να ακολουθεί ατομικό, τον δε νεαρό φορ να συνεχίζει το πρόγραμμά του.

Ο «Κολοσσός» στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος κι από τη στιγμή που η άνοδος έχει εξασφαλιστεί και μαθηματικά αναμένεται να χρησιμοποιήσει παίκτες με περιορισμένο χρόνο συμμετοχές θέλοντας να δώσει ευκαιρίες σε όλους προτού εξάγει τα οριστικά του συμπεράσματα για το υπάρχον ρόστερ.

Στο μεταξύ, κυκλοφόρησαν από το πρωί της Τρίτης τα εισιτήρια για τον προσεχή αγώνα.
sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Ο Αλέξης Τσίπρας στη Μόσχα με Λαβρόβ και Ματβιένκο

    Την υποστήριξή του προς τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν θα εκφράσει ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας ένα ταξίδι στη Μόσχα όπου θα συναντηθεί με επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας και άλλους αξιωματούχους.

    Το ταξίδι του θα γίνει πριν τις Ευρωεκλογές, και συγκεκριμένα το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου, ενώ εκτός από τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, αναμένεται να έχει συναντήσεις και με βουλευτές, αλλά και με την πρόεδρο της Άνω Δούμας.

    Πρόκειται για τη δεύτερη συνάντηση Λαβρόφ-Τσίπρα, καθώς τον περασμένο Οκτώβριο οι δυο τους τα είχαν μιλήσει στην Αθήνα, όταν ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας επισκεπτόταν την ελληνική πρωτεύουσα.

    Κατά των κυρώσεων προς τη Ρωσία τάχθηκε όχι μόνο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και ο συμπρόεδρος του γερμανικού αριστερού κόμματος Die Linke, Γκρέγκορ Γκίζι.

    Τι «γυρεύει» ο Τσίπρας στη Μόσχα ;

    Κατά την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Μόσχα, θα συναντηθεί με τον Ρώσο ΥΠΕΞ. Αντίθετος με την πολιτική των κυρώσεων κατά της Μόσχας ο Α.Τσίπρας

    Στη Μόσχα θα μεταβεί το πρώτο 15νθήμερο του Μαΐου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, μια επίσκεψη που έρχεται σε μια κρίσιμη διεθνή συγκυρία, δεδομένου του Ουκρανικού προβλήματος. Σύμφωνα με πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί με τον Ρώσο υπουργό Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, πιθανώς με την πρόεδρο της Άνω Βουλής Βαλεντίνα Ματβιένκο και άλλους Ρώσους αξιωματούχους.

    Το ραντεβού Τσίπρα -Λαβρόφ στη ρωσική πρωτεύουσα εκκρεμούσε εδώ και καιρό, φαίνεται όμως ότι η Μόσχα προτιμά να γίνει η νέα συνάντηση σε μια περίοδο, ιδιαίτερα ζωτική για τα ρωσικά συμφέροντα.


    Τσίπρας κατά Ε.Ε. για το Ουκρανικό


    Υπενθυμίζεται ότι ακριβώς πριν δύο μήνες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος για την Προεδρία της Κομισιόν, μιλώντας σε εκδήλωση της πολιτικής ομάδας της ευρωαριστεράς, είχε στηλιτεύσει τη στάση της Ε.Ε. στο ουκρανικό ζήτημα, λέγοντας:

    Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πρέπει να ρίξει λάδι στη φωτιά με την επιβολή κυρώσεων, είναι η θέση του Α.Τσίπρα για την κρίση στην Ουκρανία

    «Η έκρηξη της βίας τις τελευταίες ημέρες έχει οδηγήσει τη χώρα στα πρόθυρα του εμφύλιου σπαραγμού. Η εξέλιξη αυτή απειλεί την ειρήνη και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή. Η τυφλή βία δεν είναι λύση. Και είναι αδιανόητο εμμέσως να επικροτείται από τη πλευρά της ευρωπαϊκής ηγεσίας ως λύση... Το πολιτισμικό κεκτημένο της Ευρώπης είναι η δημοκρατία και η ειρηνική διευθέτηση των διαφορών. Και ο μόνος αρμόδιος να αποφασίσει το μέλλον της Ουκρανίας είναι ο ουκρανικός λαός. Κυρίαρχα και δημοκρατικά. Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν πρέπει να ρίξει λάδι στη φωτιά με την επιβολή κυρώσεων, αλλά να συμβάλει στην αποκλιμάκωση της βίας και στην ειρηνική και δημοκρατική διευθέτηση», είχε συστήσει στις 20 Φεβρουαρίου ο Αλ. Τσίπρας.


    Η συνάντηση του Οκτωβρίου


    Αντιθέτως, η συνάντηση που είχε τον περασμένο Οκτώβριο με τον Σ. Λαβρόφ, είχε πιο πολύ ελληνικό «χρώμα», με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να περιγράφει τη δραματική, όπως την είχε χαρακτηρίσει, κοινωνική κρίση που βιώνει ο ελληνικός λαός. Ενώ παρέθεσε τις θέσεις του για τα βαθιά και δομικά προβλήματα της κρίσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και τις εναλλακτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ευρωπαϊκής αριστεράς για την έξοδο από την κρίση.
    Την αξιοποίηση των τεραστίων δυνατοτήτων που ανοίγονται στη συνεργασία των δύο λαών και των δύο χωρών, είχε προτείνει από την πλευρά του ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας Σεργκέι Λαβρόφ, με τις δυο πλευρές να ανταλλάσσουν τότε σκέψεις γύρω από τα θέματα συνεργασίας στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού, της αγροτικής οικονομίας, των επενδύσεων και της ανάπτυξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση