GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πρέπει να κάνουμε ό,τι κάνουμε πάντα»

Η Μπάγερν Μονάχου έχει μείνει χωρίς νίκη τα τελευταία 3 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά ο αρχηγός των Βαυαρών, Φίλιπ Λαμ, δ...


Η Μπάγερν Μονάχου έχει μείνει χωρίς νίκη τα τελευταία 3 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά ο αρχηγός των Βαυαρών, Φίλιπ Λαμ, δε φαίνεται ν’ ανησυχεί.
Το αήττητο σερί των 53 αγώνων της Μπάγερν έλαβε τέλος το περασμένο Σαββάτο, με την ήττα με 1-0 από την Αουγκσμπουργκ, όταν για πρώτη φορά μετά από 65 παιχνίδια δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.
«Πρέπει να κάνουμε ό,τι κάνουμε πάντα! Να έχουμε την κατοχή! Η Γιουνάιτεντ είναι καταπληκτική στην αντεπίθεση, αλλά εμείς θα παίξουμε το παιχνίδι μας», τόνισε ο Φίλιπ Λαμ». «Θα κρατήσουμε τη μπάλα και θα σκοράρουμε γκολ. Η Μάντσεστερ είναι ομάδα παγκοσμίου κλάσης, με μεγάλη ιστορία και καταπληκτικούς παίκτες με τεράστια εμπειρία. Πρέπει να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και στην επίθεση και στην άμυνα για να προκριθούμε», δήλωσε, χαρακτηριστικά, ο αρχηγός των Γερμανών.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση