GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λίστα θανάτου στη θάλασσα της Ν. Κορέας

Στο Τζίντο έχουν συγκεντρωθεί οι συγγενείς των αγνοουμένων, αναμένοντας νεότερα από την επιχείρηση ανάσυρσης των σορών, καθώς πλέον ...


Στο Τζίντο έχουν συγκεντρωθεί οι συγγενείς των αγνοουμένων, αναμένοντας νεότερα από την επιχείρηση ανάσυρσης των σορών, καθώς πλέον οι ελπίδες για επιβίωση έστω και ελαχίστων έχουν σβήσει, τρεις μέρες μετά το ναυάγιο στη θάλασσα της Νοτίου Κορέας.
Η αστυνομία, όπως μεταδίδει το BBC, εμπόδισε περισσότερα από 100 άτομα να εγκαταλείψουν το νησί, ώστε να φτάσουν στη Σεούλ και να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας.
Έπειτα από τρεις δραματικές ημέρες, οι δύτες επιτέλους κατάφεραν να εισέλθουν στο πλοίο και να ανασύρουν 26 σορούς, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών στους 58.
Ωστόσο, ακόμη αγνοούνται 244 άνθρωποι, ενώ περίπου 174 διασώθηκαν. Μετά το ναυάγιο, πολλοί είναι οι συγγενείς των αγνοουμένων που έχουν στρατοπεδεύσει στο γυμναστήριο του Τζίντο, που ήταν ο προορισμός του φέρι μπόουτ.
«Φέρτε μου το παιδί μου ώστε να μπορέσω να δω το πρόσωπό του και να το αγκαλιάσω», ούρλιαζε θρηνώντας μία μητέρα, ενώ ο πατέρας της 17χρονης Lee Jung-in τόνισε: «Θέλουμε μία απάντηση από έναν επικεφαλής γιατί δεν εκτελούνται οι εντολές και γιατί δεν γίνεται το παραμικρό. Προφανώς ψεύδονται και επιρρίπτουν τις ευθύνες σε άλλους».
Οι συγγενείς αγωνιούν να παραλάβουν τις σορούς των αγαπημένων τους προτού αποσυντεθούν.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση