GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λίγο πριν τον εμφύλιο στην Ουκρανία

Το εμφυλιακό κλίμα κλιμακώνεται στην ανατολική Ουκρανία μετά την εισβολή ουκρανικών τανκς με ρωσικές σημαίες στο Σλαβιάνσκ. Οι ...



Το εμφυλιακό κλίμα κλιμακώνεται στην ανατολική Ουκρανία μετά την εισβολή ουκρανικών τανκς με ρωσικές σημαίες στο Σλαβιάνσκ. Οι φιλορώσοι έκαναν επίδειξη δύναμης, μία μόλις ημέρα πριν από την έναρξη των κρίσιμων συνομιλιών στη Γενεύη για το μέλλον της πρώην σοβιετικής χώρας. Οι κάτοικοι της περιοχής χαιρετούσαν ένθερμα τους ένστολους άντρες φωνάζοντας «μπράβο σας» και «Ρωσία, Ρωσία».
Το ουκρανικό υπουργείο Άμυνας κάνει λόγο για δύο αιχμάλωτους στρατιώτες στο Λουχάνσκ, ενώ οι ειδικές υπηρεσίες επισημαίνουν ότι οι φιλορώσοι έχουν εντολή «να σκοτώσουν».
Την ίδια ώρα επτά τεθωρακισμένα μεταφοράς προσωπικού υπό ουκρανική σημαία βρίσκονται στο Κραματόρσκ, μετά τη χθεσινή ανακατάληψη του αεροδρομίου, που εξώθησε τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν να προειδοποιήσει για τον κίνδυνο εμφυλίου πολέμου.
Στο Κραματόρσκ μεταβαίνει ο ουκρανός υπουργός Άμυνας για να ελέγξει από κοντά την κατάσταση που επικρατεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση