GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να διασφαλιστεί η διαφάνεια»

Τη διασφάλιση της διαφάνειας στη χρηματοδότηση της επιχειρηματικότητας ώστε τα χρήματα να μην πηγαίνουν στους ίδιους και τους ίδιους...


Τη διασφάλιση της διαφάνειας στη χρηματοδότηση της επιχειρηματικότητας ώστε τα χρήματα να μην πηγαίνουν στους ίδιους και τους ίδιους ή στις πολυεθνικές, επισήμανε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγγελα Μέρκελ, στη συζήτηση μίας ώρας που είχε με τους εκπροσώπους καινοτόμων και νεοφυών επιχειρήσεων της χώρας.
Όπως προκύπτει από πληροφορίες, από την πλευρά των επιχειρηματιών, σχετικά με όσα αναφέρθηκαν στη συνάντηση, η καγκελάριος έκανε αρκετές ερωτήσεις και επισήμανε ότι και στη Γερμανία υπάρχουν προβλήματα, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η συζήτηση ήταν στοχευμένη και κρατήθηκαν σημειώσεις.
Η κ. Μέρκελ φέρεται να άκουσε με ενδιαφέρον την πρόταση των εκπροσώπων των ελληνικών επιχειρήσεων για να αναπτυχθεί στην Ευρώπη μιλά νέα εταιρική μορφή που να αφορά στις επιχειρήσεις τεχνολογίας την «ενιαία ευρωπαϊκή επιχείρηση». Ακόμη αναφέρθηκε ότι θα πρέπει να υπάρξουν κίνητρα φορολογικά και κυρίως οι επιχειρηματίες ζήτησαν μείωση της γραφειοκρατίας και της φορολόγησης.
Όπως σχολίασαν επιχειρηματίες στους δημοσιογράφους, μετά το τέλος της συνάντησης, «δεν μπορούμε να αναπτυχτούμε εύκολα στην Ευρώπη. Μας δυσκολεύει η Ελλάδα».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση