GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάρκο άγριας ζωής στη Βρετανία διέσωσε δύο τίγρεις, που είχαν υποστεί κακοποίηση σε τσίρκο στη Γερμανία

Χρειάστηκαν προσπάθειες έξι μηνών και ποσό που ξεπέρασε τις 300.000 ευρώ. Αλλά τελικά δύο τίγρεις, που είχαν υποστεί κακοποίηση...



Χρειάστηκαν προσπάθειες έξι μηνών και ποσό που ξεπέρασε τις 300.000 ευρώ. Αλλά τελικά δύο τίγρεις, που είχαν υποστεί κακοποίηση σε τσίρκο στη Γερμανία και απείχαν μόλις μερικές ώρες από την ευθανασία (!) διασώθηκαν από πάρκο άγριας ζωής στη Βρετανία.

Τα δύο αιλουροειδή ήταν προγραμματισμένο να φτάσουν το βράδυ στο Woodside Wildlife and Falconry Park στο Lincolnshire, ύστερα από την εκστρατεία για τη διάσωσή τους.

Οι τίγρεις είχαν απομακρυνθεί από τσίρκο της Γερμανίας πέρσι και είχε δρομολογηθεί η θανάτωσή τους στο Βέλγιο.

«Δεν υπάρχουν άλλες τίγρεις στο Lincolnshire, είναι υπέροχο που οι κάτοικοι θα μπορούν να τις δουν και να μάθουν γι’ αυτές», λέει στην Telegraph o διευθυντής του πάρκου.

«Η γραφειοκρατία ήταν εφιάλτης», πρόσθεσε, καθώς το πάρκο χρειάστηκε να «παλέψει» με όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες και τους νόμους για τη μεταφορά ζώων τριών διαφορετικών χωρών. «Μπλέχτηκαν η βελγική, η γαλλική και η βρετανική κυβέρνηση».

Οι δύο τίγρεις θα φιλοξενηθούν στον κλειστό χώρο του πάρκου για μία μέρα πριν μεταφερθούν στον ανοιχτό.

Η εικονιζόμενη είναι μία από τις δύο τίγρεις που διασώθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση