GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιωάννινα: «Χτυπούσε» επί ενάμισι χρόνο το ίδιο βιβλιοπωλείο!

Από τον Οκτώβριο του 2012 τρύπωνε κάθε τρεις και λίγο στο ίδιο βιβλιοπωλείο στα Ιωάννινα ένας 30χρονος Έλληνας διαρρήκτης με πάθος γ...


Από τον Οκτώβριο του 2012 τρύπωνε κάθε τρεις και λίγο στο ίδιο βιβλιοπωλείο στα Ιωάννινα ένας 30χρονος Έλληνας διαρρήκτης με πάθος για τη… συγγραφή και έκλεβε μεγάλες ποσότητες γραφικής ύλης! Τελευταία, όμως, οι βλέψεις του επεκτάθηκαν και στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, όπου κυνηγούσε την τύχη του αλλά το μόνο που βρήκε ήταν οι… χειροπέδες!
Η τελευταία διάρρηξη σε ένα πρακτορείο στα Σεισμόπληκτα Ιωαννίνων από το οποίο έκλεψε έναν υπολογιστή, 250 ευρώ και διάφορα άλλα αντικείμενα, εξιχνιάστηκε από τους άνδρες της Ασφάλειας που συνέλαβαν το δράστη στα πλαίσια του αυτοφώρου. Κατά την προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι τις τελευταίες ημέρες είχε διαρρήξει άλλο ένα πρακτορείο απ’ όπου έκλεψε τρεις τηλεοράσεις, έναν αποκωδικοποιητή και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, 150 ευρώ και επτά φιάλες αλκοολούχων ποτών, ενώ είχε «χτυπήσει» και ένα εστιατόριο από το οποίο άρπαξε πλήθος αντικειμένων και εργαλείων.
Στο σπίτι του 30χρονου βρέθηκε πλήθος ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών που ερευνάται από πού είχαν κλαπεί, 445,10 ευρώ, 124 ναρκωτικά χάπια, τρία κινητά και είδη γραφικής ύλης που αποκάλυψαν τις αλλεπάλληλες «επισκέψεις» του στο βιβλιοπωλείο! Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων που άσκησε σε βάρος του δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών, ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει και έναν 39χρονο ομογενή στον οποίο πούλησε μέρος των κλοπιμαίων και κατηγορείται για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση