GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απεργούν αύριο και την Παρασκευή οι υπάλληλοι των Επιμελητηρίων

Ομόφωνη απόφαση για 48ωρη απεργία αύριο και την Παρασκευή έλαβαν σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ...



Ομόφωνη απόφαση για 48ωρη απεργία αύριο και την Παρασκευή έλαβαν σε έκτακτη συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων και των εκπροσώπων των συλλόγων. Στη διάρκεια της συνέλευσης που έγινε στο Ηράκλειο Κρήτης, αναγνώστηκε επιστολή του υπουργού Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση των εργαζομένων, από την επιστολή του υπουργού δεν προκύπτει καμία πρόοδος στο θέμα της βιωσιμότητας των Επιμελητηρίων και της διάλυσης του Τομέα Πρόνοιας των Επιμελητηριακών υπαλλήλων, για αυτό αποφασίστηκε:
Σαρανταοκτάωρη απεργία την Πέμπτη 10 και Παρασκευή 11 Απριλίου 2014.
Αποχή από την υλοποίηση του προγράμματος ψηφιοποίησης των αρχείων για το ΓΕΜΗ.
Συγκέντρωση την Πέμπτη 10 Απριλίου ώρα 11:30 στην Πλατεία Κάνιγγος.
«Δίνουμε τη μάχη για τη διατήρηση του τομέα Πρόνοιας (εφ' άπαξ) του οποίου τα αποθεματικά εξανεμίστηκαν με το PSI και από βιώσιμο καθίσταται προβληματικό» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση