GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετά τις καταιγίδες, έρχεται η σκόνη

Επέλαση αφρικανικής σκόνης, καθώς οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά της, θα πλήξει τη χώρα τις επόμενες χώρες, ενώ θα σ...


Επέλαση αφρικανικής σκόνης, καθώς οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά της, θα πλήξει τη χώρα τις επόμενες χώρες, ενώ θα συνεχιστεί η βελτίωση του καιρού.
Για αύριο Τρίτη η πρόβλεψη για τη χώρα μας κάνει λόγο για αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά και μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Άνεμοι Ν-ΝΑ 3-5 Μποφόρ και το βράδυ στο ιόνιο 6 Μποφόρ και θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.
Στην Αττική την Τρίτη αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν με ανέμους ασθενείς και βαθμιαία ΝΑ 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 12 ως 22 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι ασθενείς μια βαθμιαία ΝΑ 3-4 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 ως 20 βαθμούς.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση