GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Εξαιρετικές οι σχέσεις με τους Έλληνες μετόχους του ΟΠΑΠ»

Εξαιρετικές χαρακτηρίζει τις σχέσεις των ξένων επενδυτών που εκπροσωπούνται στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΠ με τους Έλληνες μετόχο...


Εξαιρετικές χαρακτηρίζει τις σχέσεις των ξένων επενδυτών που εκπροσωπούνται στο διοικητικό συμβούλιο του ΟΠΑΠ με τους Έλληνες μετόχους, ο μέτοχος της Emma Delta, Jiri Smejc, διαψεύδοντας φήμες περί του αντιθέτου.
Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο Jiri Smejc τονίζει:
«Η συνεργασία με τους Έλληνες συνεταίρους μας στην ΕΜΜΑ ΔΕΛΤΑ είναι ανοικτή και ιδιαίτερα αποτελεσματική, στηριζόμενη επιπρόσθετα και στις προσωπικές φιλικές σχέσεις που διατηρούμε με αυτούς».
Οι ξένοι επενδυτές που εκπροσωπούνται στο Δ.Σ. του ΟΠΑΠ διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις με τους Έλληνες Μετόχους κκ. Δημήτριο & Γεώργιο Μελισσανίδη και αυτό αντανακλάται σαφέστατα στην δημιουργική και αποτελεσματική λειτουργία λήψης αποφάσεων από το Δ.Σ. της Εταιρείας.
Ο ΟΠΑΠ έχει ήδη μπει σε μία νέα και ενδιαφέρουσα εποχή ανάπτυξης και του ευχόμεθα κάθε επιτυχία σε αυτή την νέα φάση για το συμφέρον όχι μόνον όλων των μετόχων του αλλά επίσης και της Ελληνικής Κοινωνίας εν συνόλω».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση