GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιωάννινα: Στα χέρια της αστυνομίας έμπορος ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Καλπάκι Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με άνδρες του Τ...



Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στο Καλπάκι Ιωαννίνων από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, ένας υπήκοος Αλβανίας, 31 ετών, εις βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά και εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των εξειδικευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ο 31χρονος.

Από την έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, στον χώρο των αποσκευών και στα πίσω καθίσματα, 91 δέματα με κάνναβη, συνολικού βάρους 99 κιλών και 450 γραμμαρίων.

Στην κατοχή του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας, με τις οποίες ρύθμιζε τις λεπτομέρειες των παράνομων συναλλαγών του, το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα, το οποίο ανήκει σε εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση