GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φώτσης: Όλα για την πρόκριση

Αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για να πάρουν την πρόκριση για το Final Four στη σειρά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα play offs δήλωσαν...


Αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα για να πάρουν την πρόκριση για το Final Four στη σειρά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα play offs δήλωσαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού δια στόματος του Αντώνη Φώτση.
Με πίστη και πάθος για τουλάχιστον μία νίκη στη Μόσχα αναχώρησε για τη ρωσική πρωτεύουσα η αποστολή του Παναθηναϊκού το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης. Εκεί τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Παρασκευή θα προσπαθήσει να σπάσει την έδρα της ΤΣΣΚΑ για να διεκδικήσει την πρόκριση με τον κόσμο στο πλευρό του στο ΟΑΚΑ την επόμενη εβδομάδα.
«Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να διαλέξουμε αντίπαλο. Πλέον, βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την ΤΣΣΚΑ. Ουσιαστικά τώρα ξεκινά η χρονιά για εμάς. Ό,τι έχουμε κάνει θέλουμε να βγει στο γήπεδο σε αυτή τη σειρά», τόνισε ο Αντώνης Φώτσης λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.
Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται απλώς ένα καλό παιχνίδι, αλλά… τρία: «Εξαρτάται από το κάθε ματς ξεχωριστά. Διότι μπορεί να είμαστε καλοί στη Μόσχα και να πετύχουμε το στόχο και στην Αθήνα να μην τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και ανεξάρτητα από την έδρα. Πρωταρχικά, λοιπόν, μας απασχολεί ο αυριανός αγώνας», ανέφερε ο «μπάτμαν».
«Η ΤΣΣΚΑ είναι μια πολύ καλή ομάδα και η ιστορία της είναι γνωστή. Η δουλειά που έχουμε μπροστά μας είναι δύσκολη, γι’ αυτό και πάμε εκεί για να τα δώσουμε όλα προσπαθώντας για το καλύτερο», κατέληξε.
Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με τη σειρά του τόνισε: «Πάμε να παίξουμε μια δύσκολη σειρά. Έχουμε το ντεζαβαντάζ της έδρας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που διαθέτει εξαιρετικό υλικό. Εμείς θα βασιστούμε σε δικά μας στοιχεία θέλοντας να δείξουμε δίψα για διάκριση. Πάμε να δώσουμε τη μάχη μας για την πρόκριση στο Final Four».
Για τα σημεία που εστιάζει η ομάδα του, είπε: «Πρέπει να εκμεταλλευτούμε κάποια δικά μας πράγματα σε σχέση με τα μεγάλα κορμιά που διαθέτει η αντίπαλη ομάδα. Θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια, ειδικά μέσα στη ρακέτα. Αυτά, όμως, είναι τεχνικά ζητήματα. Στόχος μας είναι να δείξουμε θέληση για την πρόκριση».
Τέλος, σε ερώτηση για το αν μία νίκη στη Μόσχα θα δώσει στο «τριφύλλι» πλεονέκτημα πρόκρισης, σημείωσε: «Καμία νίκη δεν σου δίνει είτε πλεονέκτημα είτε μειονέκτημα. Πρόκειται για μια δύσκολη σειρά αγώνων όπου απαιτείται συνεχής συγκέντρωση ώστε να τα καταφέρεις».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση