GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανησυχεί ο Χέιγκελ για την κρίση στην Ουκρανία

Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, Τσακ Χέιγκελ, δήλωσε ότι οι αναφορές σχετικά με τη ρωσική στρατιωτική δραστηριότητα κοντά στα σύνορα μ...


Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, Τσακ Χέιγκελ, δήλωσε ότι οι αναφορές σχετικά με τη ρωσική στρατιωτική δραστηριότητα κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία είναι ανησυχητικές και ότι γίνονται προσπάθειες ώστε να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας, Σέργκει Σοϊγκού.
«Αυτή η κατάσταση απειλεί τη σταθερότητα και είναι πολύ προκλητική. Δεν υπάρχει αποκλιμάκωση. Στην ουσία αυτές οι δραστηριότητες επιδεινώνουν την κατάσταση. Κάνουν πιο δύσκολή την προσπάθεια εύρεσης μιας διπλωματικής, ειρηνικής επίλυσης του ζητήματος», είπε ο Χέιγκελ στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην πόλη του Μεξικού.
Όπως μετέδωσε το πρακτορείο Ρόιτερς, ο Χέιγκελ επεσήμανε την συμφωνία που υπεγράφη μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, πριν από μία εβδομάδα στη Γενεύη, η οποία είχε ως στόχο την αποκλιμάκωση της κατάστασης.
«Αυτό είναι κάτι αντίθετο με ό,τι υπέγραψαν οι Ρώσοι και τη συμφωνία που υπέγραψαν την περασμένη Πέμπτη», δήλωσε ο Χέιγκελ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση