GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρνέζης: Δεν έκλεψα τον τίτλο από την Μπαρτσελόνα

Ο Ορέστης Καρνέζης δήλωσε πως δεν έχει προηγούμενα με την Μπαρτσελόνα μετά την εκπληκτική του εμφάνιση που οδήγησε τη Γρανάδα στη νί...


Ο Ορέστης Καρνέζης δήλωσε πως δεν έχει προηγούμενα με την Μπαρτσελόνα μετά την εκπληκτική του εμφάνιση που οδήγησε τη Γρανάδα στη νίκη με 1-0. Ο μεγάλος του στόχος για το Μουντιάλ.
Αν και στη μόλις δεύτερη εμφάνισή του στο ισπανικό πρωτάθλημα, ο Ορέστης Καρνέζης έδειξε την κλάση του. Με σειρά εξαιρετικών επεμβάσεων διαφύλαξε το προβάδισμα που πήρε νωρίς η Γρανάδα απέναντι στην Μπαρτσελόνα και η ομάδα του πανηγύρισε μία πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να σωθεί, την ώρα που οι Καταλανοί δείχνουν να απομακρύνονται από τον τίτλο.
«Δεν έκλεψα το πρωτάθλημα από την Μπαρτσελόνα. Απλώς έκανα τη δουλειά μου. Κανείς δεν περίμενε ότι θα μπορούσαμε να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα, αλλά τα καταφέραμε», δήλωσε μετά τον αγώνα.
Όσο για την προσωπική του απόδοση, είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Ονειρευόμουν ένα ματς σαν κι αυτό, γιατί η αλήθεια είναι πως δεν ήταν εύκολα τα πράγματα για μένα μέχρι τώρα. Χρειαζόμουν λίγο χρόνο, αλλά αισθάνομαι καλά στη Γρανάδα και δεν σταμάτησα να δουλεύω».
Πλέον θέλει να φορμαριστεί όσο περισσότερο γίνεται εν όψει Μουντιάλ. «Στόχος μου αποτελεί να είμαι ο βασικός τερματοφύλακας της Ελλάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση