GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιφυλακτική υποδοχή της συμφωνίας για την Ουκρανία

Επιφυλακτικά χαιρέτισε ο Μπαράκ Ομπάμα τη συμφωνία με σκοπό την εκτόνωση της κρίσης στην Ουκρανία, που επετεύχθη στις τετραμερ...



Επιφυλακτικά χαιρέτισε ο Μπαράκ Ομπάμα τη συμφωνία με σκοπό την εκτόνωση της κρίσης στην Ουκρανία, που επετεύχθη στις τετραμερείς συνομιλίες της Γενεύης.

Όπως είπε, οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοί τους δηλώνουν έτοιμοι να επιβάλουν νέες κυρώσεις στη Ρωσία εάν η κατάσταση δεν εξομαλυνθεί.

Ρωσία, Ουκρανία, ΕΕ και ΗΠΑ συμφώνησαν πως οι παράνομες στρατιωτικές ομάδες στην Ουκρανία θα πρέπει να εγκαταλείψουν τα μέρη που έχουν καταλάβει ενώ η Ρωσία διαψεύδει πως υποκινεί αποσχιστικές τάσεις στην ανατολή και το νότο της Ουκρανίας.

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι χαρακτήρισε τις συνομιλίες «καλή δουλειά» αλλά σημείωσε πως τα λόγια θα πρέπει να γίνουν πράξεις.

Οι ΥΠΕΞ των τεσσάρων πλευρών συμφώνησαν επίσης πως θα πρέπει να δοθεί αμνηστία σε όλους τους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση