GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Β. Καπερνάρος: «Άλλο ένα σκάνδαλο στον Δήμο της Αθήνας»

«Ο κ. Καμίνης, λίγο πριν αποχωρήσει από το δήμο, αφήνει άλλο ένα σκάνδαλο πίσω του. Υπογράφει σύμβαση 36 μηνών με ιδιωτική εται...



«Ο κ. Καμίνης, λίγο πριν αποχωρήσει από το δήμο, αφήνει άλλο ένα σκάνδαλο πίσω του. Υπογράφει σύμβαση 36 μηνών με ιδιωτική εταιρεία για την συντήρηση των οχημάτων του δήμου την ώρα που ο δήμος διαθέτει και την υποδομή αλλά και τους υπαλλήλους για να προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες.

Το κόλπο είναι γνωστό, με φωτογραφικούς διαγωνισμούς δίνουμε τις δουλειές υπαλλήλων του δήμου σε ιδιώτες, απολύουμε τους υπαλλήλους και διαφημιζόμαστε στα ΜΜΕ ότι μαζέψαμε τα οικονομικά του δήμου.

Προειδοποιώ τον κ. Καμίνη και κάθε ενδιαφερόμενο ότι όταν αναλάβουμε τον δήμο αυτή η σύμβαση δεν θα έχει καμία ισχύ, οι εργαζόμενοι του δήμου θέλουν και μπορούν να προσφέρουν. Τέλος στο βόλεμα και στην εξυπηρέτηση ημετέρων».


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση