GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προχωράει για Στόουνς ο Μουρίνιο

Την προσοχή αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων έχουν προσελκύσει με τις εμφανίσεις τους οι νεαροί κατά κύριο λόγο ποδοσφαιριστές της Έβερτο...


Την προσοχή αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων έχουν προσελκύσει με τις εμφανίσεις τους οι νεαροί κατά κύριο λόγο ποδοσφαιριστές της Έβερτον, ύστερα από την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιούν τα «ζαχαρωτά» στην Premier League.
Ένας από αυτούς είναι και ο Τζον Στόουνς, ο οποίος είναι αρκετά πιθανό να βρεθεί στο Μουντιάλ στη Βραζιλία με την εθνική Αγγλίας.
Ο 19χρονος αμυντικός αρέσει στον Ζοσέ Μουρίνιο της Τσέλσι, ο οποίος – σύμφωνα με την «Star Sunday Sport» – παρουσιάζεται έτοιμος να καταθέσει πρόταση που ξεπερνάει τα 20 εκατ. ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό των «μπλε».
Μάλιστα, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως και οι απολαβές του διεθνούς άσου θα είναι άκρως ικανοποιητικές και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να μετακομίσει από το Λίβερπουλ στο Λονδίνο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση