GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Συνομιλίες, αλλά όχι με κάθε κόστος»

Την βούληση του Ισραήλ να συνεχιστούν οι συνομιλίες με την ηγεσία του Κράτους της Παλαιστίνης, αλλά «όχι με κάθε κόστος», εξέφρ...



Την βούληση του Ισραήλ να συνεχιστούν οι συνομιλίες με την ηγεσία του Κράτους της Παλαιστίνης, αλλά «όχι με κάθε κόστος», εξέφρασε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου, μιλώντας σε προγραμματισμένη συνεδρίαση του υπουργικού του συμβουλίου.

Ο κ. Νετανιάχου προειδοποίησε ταυτόχρονα ότι το Ισραήλ θα προχωρεί σε μονομερείς ενέργειες ως απάντηση σε αντίστοιχες κινήσεις από την παλαιστινιακή πλευρά, ειδικά σε ό,τι αφορά την προσπάθειά της για αναγνώριση του Κράτους της Παλαιστίνης ως ισότιμου μέλους διεθνών οργανισμών και επιτροπών.

Ο τελευταίος γύρος της ειρηνευτικής διαδικασίας, ο πρώτος μετά από τρία χρόνια, υπό την αιγίδα των ΗΠΑ, έχει βρεθεί σε τέλμα, ενώ άγνωστο είναι εάν τα δύο μέρη θα συμφωνήσουν για συνέχισή της και μετά τις 29 Απριλίου, όπως επιθυμεί η Ουάσιγκτον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση