GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διακινούσαν μεγάλες ποσότητες χασίς στις Σέρρες

Στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών έπεσαν δυο Έλληνες που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες χασίς στην ευρύτερη περιοχή των...


Στα χέρια των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών έπεσαν δυο Έλληνες που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες χασίς στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών και στην κατοχή τους κατασχέθηκαν κάτι λιγότερο από πέντε κιλά ακατέργαστης κάνναβης.
Αρχικά έγινε έρευνα στο σπίτι των δυο διακινητών ηλικίας 46 και 34 χρόνων σε χωριό των Σερρών, όπου κατασχέθηκε μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 770 γραμμαρίων. Στη συνέχεια, έγινε έρευνα στο σπίτι του 46χρονου, όπου βρέθηκαν άλλες τέσσερις συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 44 γραμμαρίων, μαζί με φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων τρία από τα οποία πολεμικά!
Οι δράστες, στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν ακόμη ένα αυτοκίνητο, τρία κινητά και 100 ευρώ, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κατοχή, αγορά και πώληση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση