GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολυεθνική Συνάντηση Κολύμβησης στο νέο κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης

Το Σάββατο 12-04-2014, ο Βουλευτής Έβρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ουζουνίδης Μαρίνος παρευρέθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις το...



Το Σάββατο 12-04-2014, ο Βουλευτής Έβρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ουζουνίδης Μαρίνος παρευρέθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης με αφορμή τη διεξαγωγή της Πολυεθνικής Συνάντησης Κολύμβησης με τη συμμετοχή αποστολών από δέκα χώρες που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Κολύμβησης.
Σε συνομιλία που είχε ο κ. Ουζουνίδης με την Αλεξανδρουπολίτισσα κα Ρουσίδου Χριστίνα, η οποία ως μέλος του Δ.Σ. της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διεξαγωγή της πρώτης διεθνής κολυμβητικής διοργάνωσης στην Αλεξανδρούπολη και στο νέο κολυμβητήριο της πόλης, την συνεχάρη για την ωραία αυτή διοργάνωση.
Αυτή με τη σειρά της του ανέφερε τη μεγάλη σημασία της διεξαγωγής τέτοιων διοργανώσεων στην πόλη μας, τόσο για την τουριστική κίνηση όσο και την οικονομική ζωή της Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση