ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Press24.gr

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ...ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ - Η ...OFF SHORE ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ - Ακατάλληλη για αναγνώστες με ευαίσθητο στομάχι. (Τιμή 0 ευρώ - Ετος 6ο). Αποθηκεύστε τη διεύθυνσή μας: press-gr.blogspot.com. Στείλτε τη γνώμη σας, σχόλια και πληροφορίες στο e-mail μας: press.gr@hotmail.com. Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. Profil στο facebook: Press-gr blogspot

Πολυεθνική Συνάντηση Κολύμβησης στο νέο κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης

Share it:


Το Σάββατο 12-04-2014, ο Βουλευτής Έβρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ουζουνίδης Μαρίνος παρευρέθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του νέου κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης με αφορμή τη διεξαγωγή της Πολυεθνικής Συνάντησης Κολύμβησης με τη συμμετοχή αποστολών από δέκα χώρες που διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Κολύμβησης.
Σε συνομιλία που είχε ο κ. Ουζουνίδης με την Αλεξανδρουπολίτισσα κα Ρουσίδου Χριστίνα, η οποία ως μέλος του Δ.Σ. της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διεξαγωγή της πρώτης διεθνής κολυμβητικής διοργάνωσης στην Αλεξανδρούπολη και στο νέο κολυμβητήριο της πόλης, την συνεχάρη για την ωραία αυτή διοργάνωση.
Αυτή με τη σειρά της του ανέφερε τη μεγάλη σημασία της διεξαγωγής τέτοιων διοργανώσεων στην πόλη μας, τόσο για την τουριστική κίνηση όσο και την οικονομική ζωή της Αλεξανδρούπολης.
Share it:
Reactions:

Σχολιάστε το άρθρο:

0 comments:

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση