GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκλονιστική στιγμή της συγχώρεσης δολοφόνου από τη μητέρα του θύματος!

Την απίστευτη στιγμή που ένας δολοφόνος γλιτώνει από την αγχόνη, χάρη στη μητέρα του θύματός του, λίγα δευτερόλεπτα προτού τον...




Την απίστευτη στιγμή που ένας δολοφόνος γλιτώνει από την αγχόνη, χάρη στη μητέρα του θύματός του, λίγα δευτερόλεπτα προτού τον κρεμάσουν, κατέγραψε...
ο φωτογραφικός φακός, με τις συγκλονιστικές εικόνες να κάνουν τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου.

Έχοντας δεμένα τα μάτια και με τη θηλιά σφιχτά γύρω από το λαιμό του, ο Ιρανός δολοφόνος περίμενε τη μαρτυρική στιγμή που οι γονείς του νεκρού θα κλωτσούσαν την καρέκλα κάτω από τα πόδια του.

Όπως, όμως, μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, αντ' αυτού η μητέρα του θύματος πλησίασε τον δολοφόνο του γιού της και, σε μία ύστατη πράξη επιείκειας, αποφάσισε να τον συγχωρέσει, χαστουκίζοντάς τον απλά στο πρόσωπο ως τιμωρία.

Στη συνέχεια, οι γονείς του θύματος έβγαλαν τη θηλιά από τον λαιμό του σαστισμένου κατάδικου προς μεγάλη χαρά και ανακούφιση της μητέρας του, η οποία έτρεξε και σφιχταγκάλιασε τη γυναίκα που, τόσο φιλεύσπλαχνα, χάρισε τη ζωή στο παιδί της την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε αργότερα ο πατέρας του θύματος, η σύζυγός του άλλαξε γνώμη μετά από ένα όνειρο που είδε, στο οποίο της παρουσιάστηκε ο νεκρός γιος της.

«Πριν από τρεις ημέρες, η γυναίκα μου είδε τον γιο μας σε ένα όνειρο και της είπε ότι βρίσκεται σε έναν καλύτερο τόπο τώρα και να μην προβεί σε αντίποινα. Αυτό γαλήνεψε τη γυναίκα μου και αποφασίσαμε να το σκεφτούμε περεταίρω μέχρι την ημέρα της εκτέλεσης», είπε.

Σημειώνεται ότι ο δράστης είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του 18χρονου νεαρού με μαχαίρι, κατά τη διάρκεια ενός καυγά που είχε ξεσπάσει στη μέση του δρόμου πριν από 7 χρόνια.




directnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση