GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Διαψεύδουν για ΟΑΚΑ στον Παναθηναϊκό

Να χρησιμοποιήσει τη Λεωφόρο για όλες τις υποχρεώσεις του την επόμενη σεζόν θέλει ο Παναθηναϊκός, διαψεύδοντας πως υπάρχει απόφ...

Να χρησιμοποιήσει τη Λεωφόρο για όλες τις υποχρεώσεις του την επόμενη σεζόν θέλει ο Παναθηναϊκός, διαψεύδοντας πως υπάρχει απόφαση να χρησιμοποιήσει το ΟΑΚΑ για την Ευρώπη.

Πρόθεση του Παναθηναϊκού είναι να μονιμοποιήσει το «Απόστολος Νικολαΐδης» σαν έδρα του προχωρώντας σταδιακά στην ανακαίνιση και την αύξηση της χωρητικότητάς του.

Για την ερχόμενη σεζόν υπάρχουν ερωτηματικά για το αν η UEFA θα επιτρέψει τη χρησιμοποίηση του γηπέδου για αγώνες ομίλων του Champions ή του Europa League και αυτές οι αμφιβολίες δημιούργησαν φημολογία περί μετακόμισης στο ΟΑΚΑ για τα ευρωπαϊκά ματς.

Πάντως από τον επίσημο Παναθηναϊκό καθίσταται σαφές πως δεν υπάρχει καμία απόφαση χρησιμοποίησης του ΟΑΚΑ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. «Η έδρα του Παναθηναϊκού είναι η Λεωφόρος Αλεξάνδρας και αυτή σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε και στο σύνολο των αγώνων της νέας αγωνιστικής περιόδου», αναφέρουν χαρακτηριστικά στις τάξεις του «τριφυλλιού».

Πάντως εφόσον η UEFA υποχρεώσει τον Παναθηναϊκό να αλλάξει έδρα κρίνοντας πως η Λεωφόρος δεν πληροί τις προδιαγραφές που απαιτούνται, το ΟΑΚΑ είναι η πρώτη (και ίσως μοναδική) επιλογή της διοίκησης.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση