GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστρέφει πίσω από το τιμόνι ο Ρόσι

Στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής των αγώνων σε Καναδά και Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα συμμετάσχει ο Αλεξάντερ Ρόσι...



Στις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής των αγώνων σε Καναδά και Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα συμμετάσχει ο Αλεξάντερ Ρόσι, όπως ανακοίνωσε η Caterham.

Ο 22χρονος πιλότος τόνισε πως ανυπομονεί να βρεθεί πίσω από το τιμόνι της CT05 στην πίστα, δεδομένου ότι μέχρι τώρα έχει πολλές ώρες… πτήσης στον προσομοιωτή της ομάδας.

«Κάθε φορά κάνουμε ένα βήμα. Οι αγώνες στον Καναδά και στον Όστιν είναι πολύ σημαντικοί και θέλω να ευχαριστήσω την Caterham για την ευκαιρία που μου δίνει να συνεχίσω την εξέλιξη μου. Η συμμετοχή μου στο GP2 σε συνδυασμό με τα καθήκοντα μου ως δοκιμαστής στην Caterham που δίνει εμπειρία για το μέλλον. Έχω κάνει πολλές ώρες δοκιμών στον προσομοιωτή, αλλά στον Καναδά θα είναι η πρώτη φορά που θα πατήσω πίστα με την CT05. Ανυπομονώ για αυτό», ήταν τα λόγια του 22χρονου Αμερικανού πιλότου.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση