GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αχαΐα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που πωλούσε ναρκωτικά

Εγκληματική ομάδα, η οποία πωλούσε ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της Αχαΐας, εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία. Μέχρι στιγμής έχουν συ...


Εγκληματική ομάδα, η οποία πωλούσε ναρκωτικά σε διάφορες περιοχές της Αχαΐας, εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί δυο υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 44 και 23 ετών, ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 42χρονος Έλληνας, ενώ έχουν βρεθεί περισσότερα από 12 κιλά κάνναβης.
Οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, κατάφεραν να φθάσουν στους συλληφθέντες, αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία, που είχαν συλλέξει, έπειτα από σχετικές έρευνες.Αρχικά, εντόπισαν μέσα σε δυο σταθμευμένα αυτοκίνητα, στην περιοχή Ψαροφάι Πατρών, τον 42χρονο Έλληνα και τον 32χρονο Αλβανό.
Σε έρευνα που έγινε στα αυτοκίνητα και των δύο, οι αστυνομικοί βρήκαν δυο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν περισσότερα από δύο κιλά κάνναβης. Έπειτα, εντοπίστηκε και συνελήφθη κοντά στο Παμπελοπονησιακό στάδιο Πατρών, στην περιοχή Κουκούλι , ο 23χρονος Βούλγαρος, ο οποίος οδήγησε τους αστυνομικούς σε δυο αγροτικές περιοχές με πυκνή βλάστηση, στην κοινότητα Φαρραί Αχαΐας. Όπως προέκυψε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 23χρονος είχε κρύψει μέσα σε αγκαθωτούς θάμνους, τέσσερις συσκευασίες, που περιείχαν περίπου 7,5 κιλά χασίς.
Στην συνέχεια, οι αστυνομικοί έκαναν στα σπίτια του 23χρονου και του 44χρονου Βούλγαρου, στις κοινότητες Χαϊκάλι και Περιστέρα Αχαΐας, όπου βρήκαν άλλες τρεις συσκευασίες, που περιείχαν περισσότερα από τρία κιλά χασίς.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ για την ίδια υπόθεση οι αστυνομικοί αναζητούν ένα ακόμη άτομο.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση