GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογραφίες από τα Μπάνια και τις Κουζίνες των Αμερικανών Εργένηδων

Aυτό το υλικό τραβήχτηκε στα 20-κάτι μου, όταν επισκέφτηκα ένα φίλο στο διαμέρισμά του και αντίκρισα την κατάσταση στην οποία β...



Aυτό το υλικό τραβήχτηκε στα 20-κάτι μου, όταν επισκέφτηκα ένα φίλο στο διαμέρισμά του και αντίκρισα την κατάσταση στην οποία βρισκόταν το μπάνιο του.
Εκείνος μου είπε ότι δεν καλούσε συχνά γυναίκες στο σπίτι του, και ο λόγος ήταν προφανής. Το 'mantra' μου, κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, ήταν η "απόλυτη ειλικρίνεια".
Το "εργένικο διαμέρισμα" είναι μια φευγαλέα στιγμή στην ζωή ενός άντρα. Το να είσαι εργένης σημαίνει ότι κανείς δεν έχει προσδοκίες από εσένα. Ο χώρος στον οποίο διαμένει ένας εργένης αλλάζει δραματικά μετά τη συγκατοίκηση με μια γυναίκα. Κατά κανόνα, η αισθητική της γυναίκας επικρατει του ανδρός, και αυτό συνήθως είναι καλό πράγμα.
Ο στοχος μου ήταν να αποτυπώσω το χρονικό διάστημα στην ζωή ενός άντρα μεταξύ του γάμου και της συμβίωσης με τους γονείς του- πριν η αισθητική πινελιά μιας γυναίκας τον αλλάξει για πάντα.
vice.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση