GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέρκυρα: Συνελήφθησαν ανήλικος ιερόσυλος και ο συνεργός του

Μεγάλο θράσος είχαν δυο νεαροί ιερόσυλοι που τρύπωσαν στον μητροπολιτικό ναό της Κέρκυρας για να κλέψουν! Μάλιστα, κατάφεραν να διαρ...


Μεγάλο θράσος είχαν δυο νεαροί ιερόσυλοι που τρύπωσαν στον μητροπολιτικό ναό της Κέρκυρας για να κλέψουν! Μάλιστα, κατάφεραν να διαρρήξουν το παγκάρι του Αγίου Σπυρίδωνος, αλλά δεν βρήκαν μέσα παρά ένα μικρό χρηματικό ποσό.
Η κλοπή είχε γίνει μέρα- μεσημέρι την περασμένη Πέμπτη και οι Έλληνες δράστες ηλικίας 21 και 17 χρόνων κατάφεραν να διαφύγουν παίρνοντας από το παγκάρι της εκκλησίας περίπου 75 ευρώ. Όμως, οι υπεύθυνοι της μητρόπολης που διαπίστωσαν αμέσως την εισβολή, κινητοποίησαν την Αστυνομία.
Οι δύο ιερόσυλοι εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν άμεσα το απόγευμα της ίδιας ημέρας στην πόλη της Κέρκυρας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση