GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πούτιν πήρε και επίσημα διαζύγιο

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν πήρε και επίσημα διαζύγιο από τη σύζυγό του Λιουντμίλα, με την οποία ήταν σε διάσταση επί πολλά ...

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν πήρε και επίσημα διαζύγιο από τη σύζυγό του Λιουντμίλα, με την οποία ήταν σε διάσταση επί πολλά χρόνια, επιβεβαίωσε σήμερα ένας εκπρόσωπος του Κρεμλίνου χωρίς να διευκρινίσει το πότε έγινε αυτό.
Από το βιογραφικό του Πούτιν που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο της ρωσικής προεδρίας αφαιρέθηκε η λέξη "παντρεμένος", παρατήρησε το πρακτορείο Ιτάρ-Τας. Την πληροφορία αυτή επανέλαβε και η δημόσια τηλεόραση της χώρας.
Το πρακτορείο ρώτησε τον εκπρόσωπο του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ εάν αυτό σημαίνει ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει χωρίσει και επίσημα. "Αυτό σημαίνει ότι βγήκε το διαζύγιο", απάντησε ο εκπρόσωπος, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο Πούτιν, η ιδιωτική ζωή του οποίου αποτελεί θέμα "ταμπού" για τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης —εκτός και αν οι πληροφορίες προέρχονται απευθείας από το Κρεμλίνο— αιφνιδίασε τους συμπατριώτες του τον περασμένο Ιούνιο όταν, μαζί με τη Λιουντμίλα, ανακοίνωσε το χωρισμό τους σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησαν.
Ο πρόεδρος τόνισε ότι επρόκειτο για "κοινή απόφαση" μετά από 30 χρόνια έγγαμου βίου, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
"Ο γάμος μας τελείωσε επειδή ουσιαστικά δεν βλεπόμασταν πλέον. Ο καθένας έχει τη δική του ζωή. Είναι ένα πολιτισμένο διαζύγιο", είχε πει η Λιουντμίλα.
Το πρακτορείο επισημαίνει ότι οι Ρώσοι πολιτικοί οφείλουν να καταθέτουν την 1η Απριλίου τις δηλώσεις πόθεν έσχες στις οποίες περιλαμβάνονται και τα περιουσιακά στοιχεία των μελών της οικογένειάς τους, γεγονός που τις καθιστά αυτομάτως και δηλώσεις οικογενειακής κατάστασης.
Οι μοναδικές πληροφορίες για την ιδιωτική ζωή του Πούτιν που αναγράφονται πλέον στο βιογραφικό του είναι αυτές που αφορούν τις κόρες του, Μαρία και Κατερίνα, που γεννήθηκαν το 1985 και το 1986 αντίστοιχα.
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση