GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Η θάλασσα στα Φαλάσαρνα ξεβράζει χιλιάδες πακέτα τσιγάρων

Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πάρουν μερικά «αναμνηστικά» καθώς είναι αμφίβολο το αν καπνίζονται. Στην περιοχή έσπευσ...


Μάλιστα πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να πάρουν μερικά «αναμνηστικά» καθώς είναι αμφίβολο το αν καπνίζονται.
Στην περιοχή έσπευσε και κλιμάκιο του Λιμενικού Σταθμού Κισσάμου, με τους λιμενικούς να μαζεύουν τις κούτες που βγήκαν στην παραλία και να ενημερώνουν σχετικά τον Εισαγγελέα.
Είναι προφανές πως πρόκειται για τμήμα του φορτίου του Ε/Γ – Ο/Γ ανοικτού τύπου «AG.MARINA» σημαίας Τόνγκο, το οποίο βυθίστηκε την περασμένη Πέμπτη, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 30 ν.μ. Δυτικά της Κρήτης.
Στο πλοίο επέβαιναν συνολικά 7 άτομα πλήρωμα και διασώθηκαν 4 ναυτικοί ενώ ακόμη 3 εξακολουθούν να αγνοούνται, καθώς οι έρευνες από αέρος και θαλάσσης δεν απέδωσαν.
Όπως είχε αναφέρει το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος. στο στίγμα του ναυαγίου εντοπίστηκε μεγάλος αριθμός επιπλεόντων χαρτοκιβωτίων με τσιγάρα, καθώς και ένα φορτηγό όχημα να επιπλέει ημιβυθισμένο.
Σημειώνεται ότι το βυθισμένο πλοίο με άλλο όνομα, έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Υπηρεσίες του Αρχηγείου Λ.Σ – ΕΛ.ΑΚΤ σε υπόθεση λαθρεμπορίας καπνικών προϊόντων και πάλι έμφορτο με φορτηγά οχήματα.
Πηγή: flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση