GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνεχίζει στον Ηρακλή ο Όγιος

Μέχρι τέλους μένει στον Ηρακλή ο Γκιγιέρμο Όγιος! Ο Αργεντινός τεχνικός σκεφτόταν πολύ σοβαρά να παραιτηθεί μετά τη χθεσινή δεύ...



Μέχρι τέλους μένει στον Ηρακλή ο Γκιγιέρμο Όγιος! Ο Αργεντινός τεχνικός σκεφτόταν πολύ σοβαρά να παραιτηθεί μετά τη χθεσινή δεύτερη σερί ήττα απ' τα Χανιά (3-0) που άφησε τους Θεσσαλονικείς στην τελευταία θέση των πλέι οφ ανόδου, ωστόσο σήμερα έχοντας πιο καθαρό μυαλό αποφάσισε να παραμείνει στον πάγκο και να παλέψει για την επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα.
Ο έμπειρος προπονητής ανακοίνωσε την απόφασή του να μην δηλώσει παραίτηση στον γενικό αρχηγό του συλλόγου κι αφότου πρώτα είχε συνομιλία με τους παίκτες όπου φαίνεται πως κι αυτοί έπαιξαν το ρόλο τους.
Υπενθυμίζεται πως αυτή τη στιγμή ο Γηραιός είναι στην τελευταία θέση του... μίνι πρωταθλήματος με τρεις βαθμούς κι ενώ την επόμενη Κυριακή φιλοξενείται απ' τον Ολυμπιακό Βόλου -που εξίσου είναι σε κακό... φεγγάρι- σε ένα νέο δύσκολο τεστ.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση