GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παίρνει και τους τραυματίες ο Μαρτίνο

Όλους τους ποδοσφαιριστές του πλην του Βίκτορ Βαλντές, ακόμη και τους τραυματίες, πήρε στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον τελικό ...


Όλους τους ποδοσφαιριστές του πλην του Βίκτορ Βαλντές, ακόμη και τους τραυματίες, πήρε στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον τελικό Κυπέλλου με τη Ρεάλ ο Χεράρδο Μαρτίνο.
Πανστρατιά στην Μπαρτσελόνα για τον τελικό Κυπέλλου με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μεστάγια» τη Μεγάλη Τετάρτη.
Ο Χεράρδο Μαρτίνο αποφάσισε να πάρει μαζί του στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές του, έστω κι αν πέντε εξ αυτών δεν έχουν πάρει το πράσινο φως από το ιατρικό τιμ. Πρόκειται για τους Πουγιόλ, Πικέ, Μπάρτρα, Κουένκα και Ντος Σάντος, που πιθανότατα δεν θα είναι διαθέσιμοι για τον μεγάλο αγώνα. Ο μόνος που δεν θα μεταβεί στη Βαλένθια είναι ο Βίκτορ Βαλντές, που αναρρώνει μετά την επέμβαση στο γόνατο.
Μετά τον αποκλεισμό στο Champions League και την οδυνηρή ήττα από τη Γρανάδα για το πρωτάθλημα, οι «μπλαουγκράνα» ψάχνουν την εξιλέωση μέσω της κατάκτησης του Κυπέλλου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση