GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κτηνοτρόφος στη Ρόδο δηλητηρίασε το κοπάδι του από ένα λάθος

Άφησε επικίνδυνα υλικά κοντά στο σημείο όπου συνήθως έβοσκαν τα ζώα του κοπαδιού του και αυτό στοίχισε πολύ ακριβά σε έναν... κτηνοτρόφο...

Άφησε επικίνδυνα υλικά κοντά στο σημείο όπου συνήθως έβοσκαν τα ζώα του κοπαδιού του και αυτό στοίχισε πολύ ακριβά σε έναν... κτηνοτρόφο σε χωριό της Δυτικής Ρόδου που βρήκε σχεδόν τα μισά από αυτά δηλητηριασμένα.

Ο ιδιοκτήτης του κοπαδιού, που είναι ταυτόχρονα και γεωργός, έπαθε σοκ όταν πήγε στο μαντρί του αντίκρισε ένα μακάβριο θέαμα. Πρόβατα και κατσίκια που περίμενε να πουλήσει την περίοδο του Πάσχα, ήταν νεκρά σε διάφορα σημεία του κτήματος.

Τα άτυχα ζώα είχαν φάει τα ξερά χόρτα ανάμεσα στα οποία είχε φυλάξει ποσότητες ισχυρού φυτοφαρμάκου για τις καλλιέργειες που διατηρεί σε θερμοκήπια, αλλά είχαν τρυπήσει και τις νάιλον σακούλες με αποτέλεσμα να καταναλώσουν το δηλητήριο και να βρουν μαρτυρικό θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση