GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κύπρος: Η Χρυστάλλα Γιωρκάτζη η πρώτη γυναίκα διοικητής στην Τράπεζα Κύπρου

Επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου τέθηκε η έως σήμερα γενικός ελεγκτής κυρία Χρυστάλλα Γιωρκάτζη. Πρόκειται για την πρώτη γυν...


Επικεφαλής της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου τέθηκε η έως σήμερα γενικός ελεγκτής κυρία Χρυστάλλα Γιωρκάτζη. Πρόκειται για την πρώτη γυναίκα στην ιστορία της τράπεζας που αναλαμβάνει αυτή τη θέση.
Η κ. Γιωρκάτζη διαβεβαίωσε ότι θα μελετηθούν σε βάθος όλα τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν στο χρηματοοικονομικό τομέα στο πλαίσια πάντα των νομοθεσιών που διέπουν την λειτουργία της Κεντρικής Τράπεζας και του Ευρωσυστήματος.
Η Γιωρκάτζη είπε ότι αισθάνεται τη φυγή κεφαλαίων και ανθρώπων από την Κύπρο και τόνισε ότι έχει πλήρη αντίληψη ότι η ευθύνη που αναλαμβάνει, λέγοντας ότι η πρόκληση είναι μεγάλη.
Επίσης, τόνισε την ανάγκη διασφάλισης ρευστότητας στο σύστημα, ορθολογικής διαχείρισης των NPLs και ενδυνάμωσης της εταιρικής διακυβέρνησης των τραπεζών.
«Αναγνωρίζω, όπως όλοι, τις εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας. Συμμερίζομαι τις αγωνίες, τις ανασφάλειες και δυσπιστίες που βασανίζουν καθημερινά τα νοικοκυριά και ταλανίζουν τις επιχειρήσεις. Εισπράττω τις τάσεις φυγής, ανθρώπων και κεφαλαίων, από την Κύπρο. Η πρόκληση είναι μεγάλη. Η Κύπρος, η πατρίδα μας, χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας. Αναλαμβάνω την υποχρέωση να καταβάλω και θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια ουσιαστικά και αποφασιστικά για αντιμετώπιση αυτών των δυσκολιών», είπε απευθυνόμενη στο προσωπικό της Τράπεζας.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Τρομοκράτες ……..
    Τι είναι ΟΙ τρομοκράτες στην Ελλάδα?

    ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!!
    ΚΑΙ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ……. Γιατί σίγουρα δεν μπορεί το Ελληνικό κράτος να βγαίνει και να πανηγυρίζει μετά από κάθε τρομοκρατική ενέργεια!!!
    Και επί το λαΪκότερον Ο,ΤΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ…..ΕΝΑΣ ΚΑΠΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΕ Η Α Λ Η Θ Ε Ι Α ……..

    Οι Αμερικάνοι πρέπει να αποφασίσουν, θέλουν την Ουκρανία Ρωσική ή Γερμανική? Αν θέλουν το δεύτερο καλό είναι να προετοιμάζονται πρακτικά για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, δηλαδή να αρχίσουν κατ' αρχήν να κατασκευάσουν μερικές δεκάδες εκατομμύρια φέρετρα για τους στρατιώτες τους έστω και εξαϋλωμένους.
    Από την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας που τόσο μόχθησαν, μάλλον σπρωγμένοι από Γερμανούς πράκτορες εντός των πολιτικών τους δομών, ο μόνος ωφελημένος είναι η Γερμανία και ο πιστός της σύμμαχος η Τουρκία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση