GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζώης: Να απολογηθεί δημόσια ο πρωθυπουργός, να παραιτηθούν οι εμπλεκόμενοι

Με αφορμή όσα πρωτοφανή ακούστηκαν στη Βουλή ότι διημείφθησαν μεταξύ του Γ.Γ. του Υπουργικού Συμβουλίου και του Εκπροσώπου Τύπου της ΧΑ, ...

Με αφορμή όσα πρωτοφανή ακούστηκαν στη Βουλή ότι διημείφθησαν μεταξύ του Γ.Γ. του Υπουργικού Συμβουλίου και του Εκπροσώπου Τύπου της ΧΑ, ο Πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς και αντιπρόεδρος της ΕΝΩΣΗΣ για την Πατρίδα και τον Λαό Χρήστος Ζώης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
Η ήδη τραυματισμένη δημοκρατία μας και οι απαξιωμένοι θεσμοί δέχονται σήμερα χαριστική βολή. Εμβρόντητοι, γινόμαστε μάρτυρες διαλόγων οι οποίοι κινούνται μεταξύ γελοιοποίησης και απαξίωσης των θεσμών και ωμής συναλλαγής.
Οι λέξεις, τα νοήματα, οι υπαινιγμοί, όλα έχουν τη σημασία τους.
Το πρωί με καθωσπρέπει «αστική» γλώσσα καταδικάζεται ο πολιτικός αντίπαλος και το βράδυ έρχεται η συναλλαγή.
Μετά από αυτά, εάν ο πρωθυπουργός θέλει να διατηρήσει ψήγματα κύρους οφείλει μια δημόσια απολογία που θα συνοδεύεται από την απομάκρυνση οιουδήποτε εμπλεκομένου.
Σε διαφορετική περίπτωση αναλαμβάνει αποκλειστικά την ευθύνη για όσα γελοία και τραγικά μαζί έχουν περιέλθει εις γνώσιν των Ελλήνων.
Τέλος είναι προφανές ότι η δικαιοσύνη οφείλει να σταθεί στο ύψος που έχουν ανάγκη να την δουν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες και να ενεργήσει πάραυτα ότι προβλέπει ο νόμος για να υπερασπιστεί το κύρος και την αποστολή της.
Για να διευκολύνουν το έργο της, ζητούμε από τους πρωταγωνιστές, μηδέ των κατονομασθέντων Υπουργών Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη εξαιρουμένων, να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους και να τεθούν στη διάθεσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση