GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ελαφρά αύξηση των ιδιωτικών καταθέσεων στην Κύπρο

Μικρή αύξηση κατέγραψαν οι ιδιωτικές καταθέσεις στις κυπριακές τράπεζες τον Μάρτιο, για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο 2013. Σχετικά στ...


Μικρή αύξηση κατέγραψαν οι ιδιωτικές καταθέσεις στις κυπριακές τράπεζες τον Μάρτιο, για πρώτη φορά από τον Νοέμβριο 2013. Σχετικά σταθερές διατηρήθηκαν στις άλλες χώρες του Νότου της Ευρώπης που έχουν πληγεί από την κρίση χρέους, σύμφωνα με στοιχεία που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ).
Οι καταθέσεις στις κυπριακές τράπεζες αυξήθηκαν τον περασμένο μήνα κατά 0,5% στα 34,6 δισ. ευρώ έναντι του προηγούμενου μήνα.
Οι καταθέσεις διαμορφώθηκαν σε επίπεδο περίπου 32% χαμηλότερο σε σχέση με το υψηλό των 50,5 δισ. ευρώ τον Μάιο του 2012.
Στην Ιταλία, οι ιδιωτικές καταθέσεις αυξήθηκαν κατά 0,9%, στην Ελλάδα κατά 1% και στην Πορτογαλία κατά 0,2%.
Τα στοιχεία που ανακοινώνει η ΕΚΤ δεν είναι εποχικά διορθωμένα και διαφέρουν κάπως από τα στοιχεία που ανακοινώνονται από τις εθνικές κεντρικές τράπεζες.
Δεν περιλαμβάνουν τις καταθέσεις από την κεντρική κυβέρνηση και τις τράπεζες.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση