GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η “Μπαλτακιάδα” δεν μπορεί να κρατά όμηρο τη χώρα»

Για «ομηρεία μιας ολόκληρης χώρας» από την υπόθεση Μπαλτάκου κάνει λόγο ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ. «Η “Μπαλ...


Για «ομηρεία μιας ολόκληρης χώρας» από την υπόθεση Μπαλτάκου κάνει λόγο ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.
«Η “Μπαλτακιάδα” δεν μπορεί να κρατά όμηρο μια ολόκληρη χώρα, επειδή το Μαξίμου έχει απευθείας συνομιλίες με την Χρυσή Αυγή».
«Επιπλέον δεν μπορώ σε αυτή την “Μπαλτακιάδα” να συμπεριλάβω ως υπεύθυνους όλους τους βουλευτές της ΝΔ, οι οποίοι, όμως, πρέπει να αντιληφθούν ότι το Μέγαρο Μαξίμου τους έχει εκθέσει ανεπανόρθωτα», τόνισε ο κ. Κουίκ, μιλώντας από τη Θράκη.
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες. Ισχύει αυτό στον Μπαλτακο η ενεργούσε με τη σύμφωνη γνώμη του αρχηγού. Η ακροδεξιά κοινή συνισταμένη όλων αυτών (Σαμαράς - Μπαλτακος - Κασιδιάρης)δεν αφήνει πολλά περιθώρια για δήθεν εκβιασμούς. Το πρόβλημα είναι στη Δημοκρτατια και ορθά ο ανώριμος μνημονιακος ΓΑΠ το επεσήμανε.
    Οι Αμερικάνοι δεν μπορούν να ξεχάσουν, τώρα που πέρασε ο κομμουνιστικος κίνδυνος, την ακροδεξιά απειλή που μέχρι και τον Ρηγκαν προσπάθησε να εκτελέσει.
    Το μόνο που σώζει τον Σαμαρά είναι ο μεγάλος βαθμός του και μη ρωτήσετε που,άπλα παρατηρήστε τη Μερκελ όταν τον συναντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση