GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο υπ. Άμυνας αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Μνήμης της ΕΟΚΑ

Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ 1955-1959 δέχτηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο υπουργός Δημήτρης Αβ...



Αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ 1955-1959 δέχτηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, ο υπουργός Δημήτρης Αβραμόπουλος.
Ο κ. Αβραμόπουλος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους του Συμβουλίου για την συνεισφορά τους στη διατήρηση του οράματος των αγωνιστών της ΕΟΚΑ.
Όπως δήλωσε, οι αγωνιστές της ΕΟΚΑ οραματίζονταν «μια Κύπρο ενωμένη, ακέραια, αδιαίρετη που θα ακολουθεί το δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης, συμβάλλοντας ως παράγοντας σταθερότητας σε με ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή, όπου ιδιαίτερα τώρα μετά τις μεγάλες ανακατατάξεις και αλλαγές και τη ρευστότητα που κυριαρχεί, αναδεικνύεται ως ένας εκ των ισχυρότερων παραγόντων, στα σύνορα της Ευρώπης».

1 σχόλιο

  1. Στο πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε από την βουλή την Κυριακή 30-3-2014 , περάστηκε η απαίτηση της τρόικας για αναλογιστικό έλεγχο όλων των συνταξιοδοτικών ταμείων από το 2000 έως σήμερα .
    Αυτό σημαίνει ότι από το 2015 θα ισχύσει η Εθνική σύνταξη των 360 ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση