GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θλίψη σε όλο τον κόσμο για Βιλανόβα

Θρήνο και θλίψη έχει σκορπίσει σε όλο τον κόσμο η είδηση του θανάτου του Τίτο Βιλανόβα, μόλις σε ηλικία 45 ετών. Πολλοί φίλοι, συμπ...


Θρήνο και θλίψη έχει σκορπίσει σε όλο τον κόσμο η είδηση του θανάτου του Τίτο Βιλανόβα, μόλις σε ηλικία 45 ετών.
Πολλοί φίλοι, συμπαίκτες, ομάδες, αντίπαλοι στον αγωνιστικό χώρο στέλνουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του εκλιπόντα και προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την απώλεια του Καταλανού προπονητή.
«Η απώλεια του Τίτο Βιλανόβα είναι μια δυσάρεστη μέρα για το ποδόσφαιρο, την Μπαρτσελόνα και κυρίως τους φίλους και την οικογένειά του. Εκ μέρους όλων στην Τσέλσι, στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια σε αυτές τις δύσκολες στιγμές», το μήνυμα του Ζοσέ Μουρίνιο.
DEP Tito Vilanova.
— Xabi Alonso (@XabiAlonso) April 25, 2014
#mufc is saddened to hear that Tito Vilanova has passed away. We extend sincere condolences to his family and our friends at @FCBarcelona.
— Manchester United (@ManUtd) April 25, 2014
Mierda de cancer…otro más,mucho animo a la familia de tito…
— Nano González (@NanoGM21) April 25, 2014
Mi más sentido pésame a los familiares y amigos de Tito Vilanova. Ha sido siempre un ejemplo con su lucha. Nunca te olvidaremos. DEP
— David Villa (@Guaje7Villa) April 25, 2014
My heart is heavy after learning of the passing of Tito Vilanova. My thoughts go to his family RIP
— Sergio Aguero (@aguerosergiokun) April 25, 2014
A very sad day, Tito Vilanova has left us but his fighting remains as an example. RIP great hug to all his family
— David De Gea (@D_DeGea) April 25, 2014
Lots of support to all of Tito”s family and friends. An example of fighting and strength for all of us. RIP
— Sergio Ramos (@SergioRamos) April 25, 2014
Descansa en pau Tito Vilanova! Molts ánims a la familia. Per sempre.
— Gerard Deulofeu (@gerardeulofeu) April 25, 2014
Τσάμπι Αλόνσο: «Αναπαύσου εν ειρήνη Τίτο Βιλανόβα».
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Η Μαν. Γιουνάιτεντ είναι συγκλονισμένη στην είδηση του θανάτου του Τίτο Βιλανόβα. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του».
Νάνο: «Ακόμα ένας θάνατος από καρκίνο, μεγάλο κουράγιο στην οικογένεια του Τίτο».
Νταβίντ Βίγια: «Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του Τίτο. Ήταν πάντα ένα παράδειγμα μάχης για όλους. Δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. RIP»,
Κουν Αγουέρο: «Θλίψη για τον θάνατο του Τίτο Βιλανόβα. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του»
Νταβίντ Ντε Χέα: «Μια πολύ θλιβερή μέρα. Θα μας λείψει ο Τίτο Βιλανόβα, αλλά θα μείνει το μαχητικό του πνεύμα. RIP. Μια μεγάλη αγκαλιά στην οικογένεια και τους φίλους του.
Σέρχιο Ράμος: «Κουράγιο σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του Τίτο. Ένα παράδειγμα δύναμης για όλους εμάς». Ζεράρ Ντεουλοφέου: «Αναπαύσου εν ειρήνη, Τίτο Βιλανόβα! Δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του. Δεν θα ξεχαστείς ποτέ»
Σεσκ Φάμπρεγας: «Τίτο, ευχαριστώ για όλα όσα έδωσες στο ποδόσφαιρο και την Μπαρτσελόνα. Όλοι οι οπαδοί θα σε αγαπούν για πάντα. Προσωπικά, τον γνώρισα πριν 14 χρόνια και μπορώ να πω πως δεν υπάρχουν πολλοί άνθρωποι σαν αυτόν. Σε ευχαριστώ που με εμπιστευόσουν πάντα, με βοήθησες να βελτιωθώ και να ξεπεράσω προσωπικά και επαγγελματικά εμπόδια. Όλα τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους φίλους του. Θα έχεις για πάντα μέρος στην καρδιά μας. Αναπαύσου εν ειρήνη».
Λουίς Σουάρες: «Αναπαύσου εν ειρήνη. Όλη τη συμπαράστασή μου στην οικογένεια και τους φίλους του Τίτο».
Ερίκ Αμπιντάλ: «Για όλα όσα ζήσαμε μαζί, θα σε θυμάμαι για πάντα φίλε. Σε ευχαριστώ για όλα. Την αγάπη και τη συμπαράστασή μου στην οικογένειά του».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση